BIOFARMA DOLEJŠÍ MLÝN - Kamberk

Více o privatu

Popis ubytování

​BioFarma Dolejší Mlýn se nachází v malebném údolí řeky Blanice poblíž CHKO Blaník. Jsme malá rodinná farma, co nabízí ubytování ve dvou samostatných apartmánech.

​BioFarma Dolejší Mlýn se nachází v malebném údolí řeky Blanice poblíž CHKO Blaník. Farma produkuje především drůbež v kvalitě bio (kuřata, husy, kachny, krůty, vejce) ovoce, zeleninu a bylinky. Chováme 4 oslíky, ovce vřesové. Koupání je možné přímo v Blanici. Možnost rybaření, sběru hub. Výlety po okolí: Šelmberk, Blaník (Malý, Velký), Tábor, Zoo Větrovy Tábor, Chýnovské jeskyně, zámek: Jemniště, Konopiště, Český Šternberk a mnoho dalších zajímavých míst. Přijeďte si odpočinout do přírody.

BIOFARMA DOLEJŠÍ MLÝN ubytování na privatu

Ubytování ve dvou apartmánech, z nichž jeden je připraven a vybaven pro rodiny s dětmi, i těmi nejmenšími (postýlka, vanička, dětská židlička, mikrovlnná trouba, nočník apod. na pokoji). Každý apartmán má kuchyňský kout, koupelnu se sprchou. Spaní je v částečně oddělené místnosti na dvoulůžku / 2× jednolůžku, dále je k dispozici rozkládací pohovka (dvoulůžko) a další lůžko. Celkem tedy může v jednom apartmá být nejvýše 5 – 6 osob. U apartmánů je i venkovní posezení.

Rezervovat ubytování v BIOFARMA DOLEJŠÍ MLÝN - Kamberk

Nejbližší ubytování Kamberk a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah