CHATA POD KAPLIČKOU - Kořenov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Pod Kapličkou se nachází na pomezí Jizerských hor a  Krkonoš v centru obce Kořenov. Zastávka autobusu (Praha-Harrachov, Jablonec n. N. -Harrachov) je ve vzdálenosti 20 m, nejbližší restaurace rovněž 20 m. Obchod najdeme za cca 50m. Nejbližší sjezdovka na Bavoráku se nachází 400 m od domu.

Tento rodinný dům prošel v letech 2015-2017 kompletní rekonstrukcí.

V přízemí jsou dva 4 lůžkové a jeden 6 lůžkový pokoj s palandami, soc. zařízením, TV a kuchyňkou. Dále je zde společenská místnost a navíc další společné soc. zařízení. V každém pokoji je možné rozložit přistýlku.

V 1. patře máme pět pokojů s manželskou postelí, dva apartmány mají kuchyňku uvnitř a další 3 pokoje společnou na chodbě. V každé místnosti je soc. zařízení, lednice, LED TV.

NOVINKA: V podkroví se nachází podkrovní apartmán s manželskou postelí, rozkládací pohovkou, vlastní zařízenou kuchyňkou a se sociálním zažízením. (vana, WC, umyvadlo, zrcadlo, fén).

CHATA POD KAPLIČKOU ubytování v chatě

Přízemí - společenská místnost (led TV, lednice s mrazákem, prosklená lednice-možno zakoupit-džus, dom. výrobky, víno, ... Možno si točit pivo nebo malinovku,), fotbálek, šipky, spol. WC a sprcha.

Přízemí je koncipováno jako ubytování nižší kategorie, první patro je připravené pro náročnější hosty, v podkroví je byt správce, dále udržované parkoviště je naproti domu, kamerový systém, vstup je pomocí čipů nebo biometrie, nekuřácký objekt, wifi.

Rezervovat ubytování v CHATA POD KAPLIČKOU - Kořenov

Nejbližší ubytování v Kořenově a okolí

Ubytování Kořenov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah