HACIENDA ČERT - Kořenov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hacienda Čert se nachází v Kořenově v Jizerských horách cca 5km před známým rekreačním střediskem Harrachov a poskytuje celoroční ubytování ve 21 vkusně zařízených pokojích.

Hacienda Čert je po celkové rekonstrukci. Má celkem 21 pokojů (1× jednolůžkový pokoj, 6× dvoulůžkový pokoj, 7× třílůžkový pokoj, 4× čtyřlůžkový pokoj, 1× rodný pokoj /5 lůřžek, 2× apartmán). Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC. Pokoje jsou prostorné s kabelovou LCD TV. V hotelu je v provozu společenská místnost s malým tanečním parketem a možností projekce. Společenskou místnost lze využít pro různé akce jako jsou svatby, oslavy nebo školení. Místní restaurace poskytuje příjemné posezení. Bar nabízí kromě točeného piva a malinovky také míchané nápoje, nealko, kávu espreso... V jídelním lístku jsou nabízeny speciality české kuchyně, minutky a na požádání Vám také uděláme několika druhů výborné pizzy. Před restaurací je prostorná terasa, kde je v letních měsících dobré posezení a po dohodě s personálem lze připravit také grilování. Hacienda Čert má k dispozici lyžárnu, která v létě slouží jako úschovna kol. Před Haciendou Čert je prostorné bezplatné parkoviště, v zimě udržované. V okolí hotelu jsou v zimě výborné lyžařské podmínky. Naproti hotelu (cca 400m) se nachází lyžařský vlek dlouhý 350m. Ve vzdálenosti 8km je několik lyžařských středisek - Harrachov, Paseky nad Jizerou, Rejdice, Tanvaldský Špičák a ve vzdálenosti 12km areál Šachty ve Vysokém nad Jizerou. Pro běžkaře jsou v blízkosti běžecké stopy a také známá Jizerka. V létě je okolí Kořenova ideální pro pěší tůry a pro výlety na kole. Přímo v kopci za hotelem se nachází rozhledna Štěpánka 958 m. n. m. Personál hotelu Vás zve k prožití příjemné zimní a také letní dovolené.

Dominantou před Haciendou Čert jsou dva velké bludné kameny (eratické balvany), které dotváří nezapomenutelný ráz krajiny.

HACIENDA ČERT ubytování v hotelu

Velikost pokojů je v této lokalitě nadstandardní a všechny mají vlastní sociální zázemí (WC + sprchový kout). Na pokojích je k dispozici LCD TV s kabelovou TV a kávový servis. Na vyžádání je k dispozici žehlící souprava. Každý pokoj má šatní skříň, stůl se židlemi, věšák a místo pro obuv. K dispozici je zdarma sprchový gel, šampón, ručník, osušky a samozřejmě toaletní papír. K objednání je pokojový servis (buzení, občerstvení, snídaně na pokoj apod.)

Recepce

Naše recepce je otevřena v období standardních check in - check out. V případě potřeby je vždy k dispozici ochotný personál.

Gastronomie

Hacienda Čert nabízí standartě bufetovou snídani, případně pak v rámci nižší obsazenosti kontinentální snídani. V období hlavní zimní sezóny je pak k dispozici i hotelová restaurace s klasickými českými jídly doplněnými výbornou pizzou. Ve večerních hodinách je na místním baru k dispozici na čepu pivo a malinovka, doplněná širokým sortimentem alko a nealko nápojů.

Okolí hotelu a Kořenov

Okolí Haciendy Čert je ve všech směrech romantické, v docházkové vzdálenosti se dostanete na ty nejhezčí místa Krkonoš. Strategické umístění haciendy Vám umožní jakékoliv sportovní vyžití ať jste vášnivý lyžaři, cyklista, nebo se chcete jen projít. Výhodou naší lokality je, že u nás je vždy první sníh, ne zřídka tu máme závěje 2m! BTW: Příznivci Járy Cimrmana nemůžu vynechat návštěvu jeho Májáku: -) Místní zajímavosti: sklárna Harrachov minipivovar Novosad a syn Snowpark Příchovice Lyžařské vyžití: Vlek Bavorák: 400m (docházková vzdálenost) Snow park Příchovice: 2km Harrachov: 7 km Paseky nad Jizerou: 8 km Rokytnice nad Jizerou: 13 km Tipy na výlet: rozhledna Štěpánka - 4 km Maják Járy Cimrmana - 3km mamutí můstek Harrachov - 8 km Vodopád Kamieńczyka (PL) - 17 km Termy Cieplickie (PL) - 33 km cyklo: přehrada Souš - 10 km Čertova hora Harrachov - 12 km mamutí můstek Harrachov - 8 km.

Rezervovat ubytování v HACIENDA ČERT - Kořenov

Nejbližší ubytování v Kořenově a okolí

Ubytování Kořenov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah