HOTEL KAISER - Kořenov

Více o hotelu

Popis ubytování

Na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš najdeme  Hotel Kaiser. Romantické ubytování s výhledem na okolní hory na hosty čeká v obci  Kořenov. Navštívit můžete i příjemnou restauraci s domácí kuchyní, která využívá převážně lokální suroviny.

Budova  Hotelu Kaiserje vybavena v rustikálním stylu a přivítá vás příjemnou atmosférou.   Součástí hotelu je  restaurace  s nabídkou domácí kuchyně. V letních měsících oceníte  venkovní terasu  s bazénem a udržovanou zahradou. V zimním období je k dispozici sušárna a též  úschovna lyží  a dalšího sportovního vybavení. Hostům je v prostorách penzionu zdarma k dispozici  bezdrátové připojení na internet. Před budovou hotelu najdete bezplatné soukromé parkoviště.

Okolí hotelu a Kořenov

Horská obec  Kořenov  je skvělým místem pro trávení zimní i letní dovolené. Lyžaři se mohou těšit na několik sjezdovek a lyžařských vleků. Dáváte-li přednost běžkám, čeká zde na vás více jak 80 kilometrů udržovaných běžeckých tratí. Nedaleké město Tanvald je úzce spojené s postavou  Járy Cimrmana. Navštívit zde můžete jeho muzeum nebo projet 30 kilometrů dlouhou cimrmanovskou cyklostezku.   Příjemná procházka lesem za městem Harrachov vás zavede k  Mumlavským vodopádům.

Rezervovat ubytování v HOTEL KAISER - Kořenov

Nejbližší ubytování v Kořenově a okolí

Ubytování Kořenov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah