PENZION KAISER - Kořenov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Penzion Kaiser se nachází na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš. Má vynikající výchozí polohu pro pěší i cykloturistiku a právě díky své poloze si zde přijdou na své jak „výletníci“ tak i nároční turisté či cyklisté, jak běžkaři tak i milovníci sjezdového lyžování. Během několika minut se dokážete přemístit z jedněch hor na druhé. Naším cílem je poskytnout hostům maximální komfort při zachování rázu tradiční horské chalupy.

V ceně za ubytování je obsaženo: bohatý snídaňový bufet, WI-FI připojení, parkování na soukromém parkovišti, kabelová TV, skladování kol a lyží sušárna, denní úklid pokojů, v letních měsících využítí sluneční terasy s bazénem, trezor na každém pokoji, žehlící set na vyžádání, službu buzení, ovoce na pokoji

PENZION KAISER ubytování v hotelu

Náš penzion disponuje 8 pokoji, které jsou zařízeny v duchu horské chalupy. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení. Výhledy z oken jsou většinou situované k okolním horám. Na každém pokoji je TV, WI-FI připojení k internetu, trezor, koupelnová kosmetika a čerstvé ovoce, které do pokojů denně dodáváme.

Lůžková skladba našich pokojů: 3× dvoulůžkový pokoj typu Junior, 3× dvoulůžkový pokoj typu Standard s možností až dvou přistýlek, 1× rodinný čtyřlůžkový pokoj s možností jedné přistýlky, 1× pokoj „Kaiser“ – dvoulůžkový pokoj typu Superior s možností jedné přistýlky

Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Gastronomie

Pro váš bezstarostný pobyt jsme připravili možnost objednání večeří, které se skládají ze tří chodů a výběr ze dvou nabízených menu. Naše kuchyně plně uspokojí i náročnější strávníky a jistě oceníte, že suroviny, ze kterých vaříme, jsou od domácích chovatelů či výrobců.
Připravíme večeře i z bezlepkových surovin, pro vegetariány a košer - nutno upozornit při rezervaci minimálně jeden týden předem.

Večeře tříchodová, možnost výběru ze dvou menu, dětská porce: 30% sleva

Restaurace v penzionu Kaiser je určena pouze pro naše hosty a je nekuřácká.

Rezervovat ubytování v PENZION KAISER - Kořenov

Nejbližší ubytování v Kořenově a okolí

Ubytování Kořenov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah