PENSION NATALIYA - Ostrov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Nataliya je útulný nově rekonstruovaný pension v Ostrově nad Ohří. Má ideální polohu mezi střediskem zimních i letních sportů v krušných horách Klínovec/Boží Dar (15 km) a světoznámými lázněmi Karlovými Vary (7 km).

Pension Nataliya je útulný nově rekonstruovaný pension v Ostrově nad Ohří. Nachází se v západní části podhůří Krušných hor, v hornickém Montan regionu Erzgebirge/Krušnohoří, jež je součástí světového dědictví UNESCO.

Pension má ideální polohu mezi střediskem zimních i letních sportů Klínovec/Boží Dar (15 km) a světoznámými lázněmi Karlovými Vary (7 km).

Za pouhých 10 minut autem se dostanete k moderní čtyřsedačkové lanové dráze LD Prima Express. Lanovka vás pohodlně dopraví na nejvyšší vrchol Krušných hor (Klínovec 1244 m. n. m.). Na své si přijdou i sportovci nebo senioři. Okolí je jako stvořené k pěším výletům, houbaření, cykloturistice a v zimě ke sjezdovému i běžeckému lyžování.

Čtyři komfortní dvoulůžkové pokoje a jeden rodinný apartmán jsou ideální pro ubytování turistů, rodin s dětmi nebo menší skupiny.

Přímo u pensionu je klientům k dispozici zdarma kamerově střežené parkoviště.

PENSION NATALIYA ubytování v pensionu

Pension Nataliya, Ostrov nad Ohří nabízí ubytování v celkem 5 pokojích s celkem 12 lůžky.

4× Dvoulůžkový pokoj
1× Rodinný pokoj se 2 samostatnými ložnicemi

Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou, WC, LCD TV a Wi-Fi.

V domě je společná kuchyň. V sousedním hotelu si můžete objednat snídani.

Okolí pensionu a Ostrov

Vzhledem k centrální poloze je náš penzion ideálním výchozím bodem pro mnoho památek Krušných hor a Karlovarského kraje.

Milovníci přírody, turisté a fanoušci pro letní i zimní sporty a rekreace nabízí řadu tras, lokalit a jevů, jako je nejvyšší vrchol Erzgebirge Klínovec (1244 m) a nejvyšší město v Německu Oberwiesenthal s Fichtelberg (1215 m), stejně jako Boží Dar (1028 m) s mořem.

V zimě se nachází kilometry upravených běžeckých tras a sjezdovek, Horské střediska Abertamy, Pernink, Boží Dar, Obere Blatná a Jáchymov.

Rezervovat ubytování v PENSION NATALIYA - Ostrov

Nejbližší ubytování v Ostrově a okolí

Ubytování Ostrov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah