REKREAČNÍ DOMEK SLUNÍČKO - Klobouky u Brna

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Orlí hnízdo nabízí ubytování ve zdděném rekreačním domě s velkou zastřešenou terasou s výhledem do údolí a na Bílé Karpaty.

Orlí hnízdo se nachází v obci Klobouky u Brna a poskytuje ubytování až pro 13 osob. Objekt se nachází na polosamotě u lesa na atraktivním místě, na konci městského parku obklopen malým zahradním arboretem vzrostlých vzácných jehličnanů. Hosté mají k dispozici venkovní posezení na terase, gril, venkovní bazén, dětské hřiště. Parkování cca 30 m od domu. Dům je bezbariérový. Wifi připojení k internetu.

REKREAČNÍ DOMEK SLUNÍČKO ubytování v chalupě

Nemovitost má 3 ložnice. Dva pokoje vybaveny patrovou postelí pro 3 osoby a samostatným lůžkem. Jeden pokoj je vybaven manželskou postelí a dětskou postýlkou. Dále jsou k dispozici 2 lůžka rozkládací pohovky v obývacím pokoji, kde je i jedna samostatná postel. Ložní prádlo pro 10 hostů, tedy na všechny umístěné postele i lůžka. Koupelna se sprchou a WC. Kuchyň s lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, myčkou a pračkou.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Cca 400 m od domu se nachází pizzerie. V obci je několik obchodů s potravinami.

Okolí chalupy a Klobouky u Brna

V okolí se lze věnovat turistice a cyklistice, za návštěvu stojí např. Kraví hora, CHKO Pálava, Lednicko - valtický areál s řadou pamětihodností, zámek v Lednici, zámek v Mikulově. Dům se nachází na polosamotě u lesa.

Rezervovat ubytování v REKREAČNÍ DOMEK SLUNÍČKO - Klobouky u Brna

Nejbližší ubytování v Kloboukách u Brna a okolí

Ubytování Klobouky u Brna

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah