PENZION NA KOUPALIŠTI - Němčičky

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion na koupališti se nachází přímo v areálu letního koupaliště v TJ SPORT Němčičky.

Penzion na koupališti se nachází přímo v areálu letního koupaliště. Stavba byla rekonstruována v roce 2000. Celková kapacita penzionu je 42 lůžek ve 12-ti pokojích s výhledem směrem na fotbalové hřiště nebo na koupaliště. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, které disponuje WC, umyvadlem a sprchovým koutem. Další vybavení pokojů je následující: lůžka, která jsou vždy povlečena, ručník pro každé lůžko, skříň/skříňka a stolek. V rámci penzionu je k dispozici klubovna a malá kuchyňka.

Pro hosty je připraveno venkovní posezení. Celý objekt je též pokryt bezdrátovým připojením k internetu prostřednictvím Wi-Fi.

PENZION NA KOUPALIŠTI ubytování v pensionu

Penzion disponuje celkem 12 pokoji, které jsou rozděleny na dvoulůžkové a čtyřlůžkové. Celkově penzion nabízí ubytování ve dvou dvoulůžkových pokojích, jednom dvoulůžkovém pokoji s přistýlkou a devíti čtyřlůžkových pokojích.

Gastronomie

Občerstvení provozujeme sezónně.

V letních měsících nás naleznete v prostorách koupaliště. Součástí je krytý prostor zahrádky.

V zimních měsících je provoz občerstvení přemístěn do prostor provozní budovy lyžařského vleku.

Okolí pensionu a Němčičky

V okolí TJ SPORT Němčičky naleznete malebnou přírodu a spousty turistických atrakcí, stezek a cyklostezek. V těsné blízkosti areálu naleznete minigolf, Ranch Black Rose a ovčí farmu. V okolí můžete poté navštívit ekocentrum Trkmanka, solnou jeskyni Kobylí, SONNENTOR - bylinkový ráj, divadelní spolek bratří Mrštíků nebo paintballové hřiště MANYAK. Turisté poté určitě vyrazí na rozhledny U Větřáka, Kraví Hora a Slunečná. Též doporučujeme návštěvu vinných sklepů Vrbice a muzea v Kobylí.

Rezervovat ubytování v PENZION NA KOUPALIŠTI - Němčičky

Nejbližší ubytování v Němčičkách a okolí

Ubytování Němčičky

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah