REKREAČNÍ DOMEK HRADÍŠEK - Klobouky u Brna

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Rekreační domek Hradíšek je patrový zděný rekreační domek se saunou a zapuštěným bazénem 4×6 m, nacházející se na konci městského parku nad obcí Klobouky u Brna.

Rekreační domek Hradíšek se nachází na polosamotě u lesa na atraktivním místě. Poskytuje ubytování až pro 11 osob v domu se 4 ložnicemi. Hosté mají k dispozici také saunu, vinotéku, venkovní bazén, dětský koutek s pískovištěm, terasu s posezením, grilem a udírnou. Parkování přímo u domu. Wifi připojení k internetu.

REKREAČNÍ DOMEK HRADÍŠEK ubytování v chalupě

Nemovitost má 4 ložnice s celkovou kapacitou 11 lůžek. Dvě ložnice jsou na jižní straně propojeny balkónem. Další dvě jsou samostatné pouze s jedním vchodem. Všechny v podkrovním stylu. Obývací pokoj s možností LED TV (v sezóně součást vybavení domu). V obývacím pokoji rozkládací pohovka a gauč. Jídelní stůl, 6× židle. WI - FI připojení v celém objektu. Vybavená kuchyně - lednička s mrazákem, plynový sporák s elektrickou troubou, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí, příbory, sklenice, hrnce, myčka. Koupelna má malou vanou se sprchou, pračkou a saunou. WC je samostatné.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. V obci je několik obchodů s potravinami. Nejbližší restaurace je vzdálena 700 m.

Okolí chalupy a Klobouky u Brna

V okolí se lze věnovat turistice a cyklistice, za návštěvu stojí např. Kraví hora, CHKO Pálava, Lednicko - valtický areál s řadou pamětihodností, zámek v Lednici, zámek v Mikulově. Objekt se nachází na polosamotě u lesa, je tedy ideálním místem k odpočinku. V areálu je pro děti nově postaven dětský hrad a dětské hřiště. Na farmě cca 300 m od domu jsou chovány kozy a ovčí hobby plemena pro radost.

Rezervovat ubytování v REKREAČNÍ DOMEK HRADÍŠEK - Klobouky u Brna

Nejbližší ubytování v Kloboukách u Brna a okolí

Ubytování Klobouky u Brna

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah