REKREAČNÍ DOMEK SLUNÍČKO - Klobouky u Brna

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Rekreační domek Sluníčko nabízí ubytování v obci Klobouky u Brna.

Rekreační domek Sluníčko poskytuje ubytování až pro 15 osob ve dvoupatrovém zděném domku v původní zástavbě. Dům má vlastní bazén, terasu s posezeím a grilem. V domě je i malý sklípek pro uchování vín, malá dílna a garáž. Parkování přímo u objektu. Wifi připojení k internetu.

REKREAČNÍ DOMEK SLUNÍČKO ubytování v chalupě

V přízemí domku najdete letní kuchyň, místnost s krbovými kamny, prostornou koupelnu s WC a malý sklipek. V patře se nachází kuchyň s plynovým sporákem, myčkou, rychlovarnou konvicí, lednicí a nádobím, jídelním stolem a zastřešenou terasou. Hned vedle je obývací pokoj s rozkládací sedačkou a TV. Dále se v prvním patře nachází pokoj s manželskou postelí s možností dětské postýlky. Ve druhém patře najdete vstupní místnost s posezením, vedle je malá koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC a čtyři nově zbudované pokoje. Tři pokoje jsou dvoulůžkové a jeden čtyřlůžkový.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Nejbližší restaurace je vzdálena cca 700 m.

Okolí chalupy a Klobouky u Brna

V okolí se lze věnovat turistice a cyklistice, za návštěvu stojí např. Kraví hora, CHKO Pálava, Lednicko - valtický areál s řadou pamětihodností, zámek v Lednici, zámek v Mikulově.

Rezervovat ubytování v REKREAČNÍ DOMEK SLUNÍČKO - Klobouky u Brna

Nejbližší ubytování v Kloboukách u Brna a okolí

Ubytování Klobouky u Brna

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah