VILLA ASTRID - Janské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více ve vile

Popis ubytování

Villa Astrid se nachází v Janských Lázních, v blízkosti lyžařského areálu Černá hora. Nabízí ubytování, zahradu a bezplatné Wi-Fi a sídlí v historické budově staré více než 100 let, která je památkově chráněná.

Villa Astrid je samostatně stojící památkově chráněná šlechtická usedlost s menším vlastním parkovištěm nedaleko státních lázní. Zastávka ski busu, Lázeňská kolonáda a autobusová zastávka je cca 10 minut od objektu. V okolí jsou sjezdové, běžecké a sáňkové tratě různé obtížnosti. Jedná se o druhý nejlepší lyžařský areál v republice a zároveň o lázeňské město.

Prvorepubiková vila nabízí byty s 1 nebo 2 ložnicemi v přízemí a prvním patře s vlastním sociální zařízení a možnost vaření ve vlastní kuchyňce. Samostatné dvou až pětilůžkové hostel pokoje ubytovny se nachází v druhém patře. Na patře je společná jídelna, kuchyň a sociální zařízení. Wi-fi připojení v objektu zdarma. Parkování jednoho auta k obsazenému bytu u objektu. Ski bus karty k zapůjčení u správce Ski bus 5 minut od objektu.

Plavecký bazén státních lázní je chůzí 10 minut, plavecký stadion Trutnov 15 km, katolický a evangelický kostel, rozhledna na Černé hoře, pěší trasy Krkonoš, sjezdovky a běžecké tratě, rašeliniště.

VILLA ASTRID ubytování ve vile

V nabídce jsou byty s 1 nebo 2 ložnicemi v přízemí a prvním patře s vlastním sociální zařízení a možnost vaření ve vlastní kuchyňce.

Samostatné dvou až pětilůžkové hostel pokoje ubytovny se nachází v druhém patře. Na patře je společná jídelna, kuchyň a sociální zařízení. Wi-fi připojení v objektu zdarma. Parkování jednoho auta k obsazenému bytu u objektu.

Rezervovat ubytování v VILLA ASTRID - Janské Lázně

Nejbližší ubytování v Janských Lázních a okolí

Ubytování Janské Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah