LÁZEŇSKÝ DŮM RÉVA - Janské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Lázeňský dům Réva najdete přibližně 300 metrů od centra Janských Lázní. Ubytovat se zde můžete v účelně zařízených jednolůžkových až dvoulůžkových pokojích. V ceně ubytování je snídaně. Město žije bohatým kulturním životem. Odpočinek si mžete dopřát u místních bazénů. Navštívit můžete sauny i masáže. Okolní příroda vybízí k pěším a cyklistickým výletům, ale i když se vydáte jen na krátké procházky, tak si jistě dosytosti užijete svěží horský vzduch a malebnou krajinu.

LÁZEŇSKÝ DŮM RÉVA ubytování v hotelu

K dispozici jsou jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, satelitní televizor, příruční trezor a lednici. Samozřejmostí je bezplatné Wi-Fi.

Recepce

Recepce pouze v centrální recepci Janský Dvůr - provoz non-stop. ​

Gastronomie

V ceně ubytování je snídaně podávaná formou bufetu. Na hlavní recepci je možné dokoupit obědy a večeře.

Okolí hotelu a Janské Lázně

Janské Lázně jsou oblíbeným cílem turistů během celého roku. Kromě lázeňských pobytů, ke kterým patří i kulturní program konající se na nově zrekonstruované kolonádě, se můžete vydávat na výlety po malebné přírodě, která obklopuje celé město. K dolní stanici lanovky na Černou horu to budete mít jen 300 metrů. Z Černé hory můžete podnikat výlety po hřebenech Krkonoš nebo poznačených naučných stezkách. Z vrcholu lze sjet na půjčených koloběžkách.
Blízké okolí žije i v zimních měsících na okolních svazích se objeví sjezdovky různých délek a obtížností. Z centra města jezdí zdarma skibus k lanovce na Černou horu, kde začíná velký lyžařský areál, který nabízí sjezdovky až po Pec pod Sněžkou. Pro běžkaře jsou upravovány kilometry stop.

Rezervovat ubytování v LÁZEŇSKÝ DŮM RÉVA - Janské Lázně

Nejbližší ubytování v Janských Lázních a okolí

Ubytování Janské Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah