UBYTOVÁNÍ U KOLONÁDY - Janské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování U Kolonády nabízí příjemné ubytování s restaurací a barem v Janských Lázních, 100 metrů od kolonády. Hosté se mohou ubytovat ve dvoulůžkovém a třílůžkovém pokoji se sdílenou koupelnou a apartmánu s kuchyňkou a vlastní koupelnou.

Součásti penzionu je i zahrada, kde můžete v klidu posedět nebo si zahrát minigolf. Pro nejmenší jsou připraveny houpačky, skluzavka a pískoviště. K dispozici jsou také el. šipky.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi ve společesnkých prostorách je samozřejmostí.

UBYTOVÁNÍ U KOLONÁDY ubytování v pensionu

Dvoulůžkový pokoje je vybaven manželským dvoulůžkem, tak jako třílůžkový pokoj, který je vybaven ještě jednolůžkovou postelí. Apartmán je vybaven manželským dvoulůžkem a dvěma jednolůžkovými postelemi. Každá koupelna je vybavena sprchovým koutem a umyvadlem.

Gastronomie

V penzionu se nachází restaurace s barem. Apartmán je vybaven vlastní kuchyňkou s el. vařičem, lednicí, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí.

Okolí pensionu a Janské Lázně

Město Janské Lázně je situováno v malebné přírodě Krkonoš. V centru města se nachází kolonáda, kino, kavárny a restaurace. Nechybí ani aquacentrum a spousta lyžařských vleků, jako např. Ski areál Černá Hora či vleky Formánek nebo Košťálka. V okolí nechybí jak cyklostezky, tak turistické trasy.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ U KOLONÁDY - Janské Lázně

Nejbližší ubytování v Janských Lázních a okolí

Ubytování Janské Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah