HOTEL ASTORIA - Janské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Astoria se nachází v Krkonošském národním parku, v krásném, klidném prostředí lázeňského městečka Janské Lázně na úpatí Černé hory vysoké 1299 n. /m.

Nabízíme ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových i pětilůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (sprcha, umyvadlo, WC, TV/SAT).

Dále hotel poskytuje i několik pokojů se společným sociálním zařízením.

Internetové připojení k dispozici. U hotelu je vlastní celoročně přístupné uzamykatelné parkoviště. Místnost pro úschovu lyží a jízdních kol.

Bezbariérový přístup, směnárna, hlídání dětí, masáže. Prosíme, domácí mazlíčky nechte doma. Jejich pobyt v hotelu Astoria není povolen. Děkujeme za pochopení.

Máte zájem o balíčky v Jánských lázních?

Gastronomie

Hotel kromě restaurace disponuje jídelnou pro ubytované hosty a klubovnou s kulečníkem a satelitním TV.

Okolí hotelu a Janské Lázně

V blízkém okolí je nespočet možností k odpočinku i sportovnímu vyžití, mnoho kulturních i technických památek. V Janských Lázních je možné navštívit kino, saunu, nový krytý bazén, fitnes, minigolf, tenisové kurty, dětské hřiště, diskotéky a biliar klub. Janské Lázně leží na jižním svahu Krkonoš v nadmořské výšce 670 m n. m. v poměrně teplém podhorském podnebí, lázně slouží k léčbě pohybového ústrojí. V zimě lyžařské školy a půjčovny lyží.

Rezervovat ubytování v HOTEL ASTORIA - Janské Lázně

Nejbližší ubytování v Janských Lázních a okolí

Ubytování Janské Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah