HOTEL BRISTOL - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Bristol v centru Karlových Varech nabízí ubytování, restauraci, lázeňské procedury, wellness, fitness centrum a mnoho dalších služeb.

Wellness hotel Bristol v centru Karlových Varů sousedí s přírodním parkem a nabízí krytý bazén a různé lázeňské procedury. Dále nabízí dobře vybavené fitness centrum a saunu, 12hodinovou ošetřovatelskou službu.

K dispozici jsou také zdravotní prohlídky, srdeční testy a dietologické konzultace.

Pokoje mají soukromý balkon, satelitní TV a koupelnu s fénem.

Hotel Bristol nabízí lázně, kde si můžete dopřát balneoterapii a parní lázeň. Hosté si mohou objednat také thajské masáže nebo tělové zábaly.

HOTEL BRISTOL ubytování v hotelu

Hotel poskytuje ubytování v 24 pokojích (16 dvoulůžkových a 8 jednolůžkových) a 12 apartmánech. APARTMÁ Dvě oddělené místnosti – ložnice a obývací pokoj s možností přistýlky pro 1 osobu Vybavení: postel 200×200 cm (na žádost možné rozdělení na dvě samostatná lůžka), satelitní TV, telefon s přímou volbou, bezplatné Wi-Fi, sejf, minibar, koupelna s vanou, toaletou a bidetem, vysoušeč vlasů, pantofle a župan, kosmetický set, balkón se sezónním posezením DVOULŮŽKOVÝ POKOJ Pokoj určený pouze pro 2 osoby bez možnosti přistýlky Vybavení: postel 200×200 cm (na žádost možné rozdělení na dvě samostatná lůžka), satelitní TV, telefon s přímou volbou, bezplatné Wi-Fi, sejf, minibar, koupelna s vanou a toaletou, vysoušeč vlasů, pantofle a župan, kosmetický set, balkón se sezónním posezením JEDNOLŮŽKOVÝ POKOJ Pokoj určený pouze pro jednu osobu Vybavení: postel 100×200 cm, satelitní TV, telefon s přímou volbou, bezplatné Wi-Fi, sejf, minibar, koupelna s vanou a toaletou, vysoušeč vlasů, pantofle a župan, kosmetický set, balkón se sezónním posezením

Recepce

Recepce je otevřena nonstop.

Gastronomie

Součástí hotelu je restaurace a lobby bar.

Rezervovat ubytování v HOTEL BRISTOL - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah