HOTEL MODENA - Sadov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel MODENA leží přímo v lázeňském centru v Karlových Varech. Jeho výhodnou polohu jistě ocení každý. V okruhu několika set metrů se nachází léčebné objekty, kolonády, parky, bazény, divadlo a další. Celé historické centrum zde máte jako na dlani.

Našim hostům můžeme nabídnout možnost objednání spa & wellness procedur přímo v naší recepci na požádání. Spa procedury Vám zajistíme v Zámeckých lázních nedaleko Hotelu Modena.

HOTEL MODENA ubytování v hotelu

Jednolůžkový - Nekuřácký pokoj. Každý pokoj je vybaven požární signalizací, vlastní koupelnou se sprchou, satelitní TV s českými, německými a ruskými programy, Wi-Fi internet.

Dvoulůžkový - Nekuřácký pokoj. Každý pokoj je vybaven požární signalizací, vlastní koupelnou se sprchou, satelitní TV s českými, německými a ruskými programy, Wi-Fi internet.

Standardní apartmán - Nekuřácký pokoj. Každý apartmán je vybaven požární signalizací, vlastní koupelnou s toaletními potřebami, satelitní TV s českými, německými a ruskými programy, Wi-Fi internetem.
Tento malý plně vybavený apartmán má dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí, jídelní prostor s kuchyňským koutem, francouzský balkon.

Rodinný apartmán - Tento apartmán má dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, vlastní koupelnu se sprchou, kuchyňský kout s jídelním prostorem, satelitní TV s českými, ruskými a nemeckými programy, francouzský balkon a bezplatné Wi-Fi.

Gastronomie

Hotel Modena Karlovy Vary Vám nabízí snídaně ve stylu Anglickém (rozšířená snídaně doplněná horkými a studenými pokrmy) formou švédských stolů - samoobslužný volný výběr. V době od 8,00 hod – 10,00 hod. Jedete-li ráno brzo na výlet, požádejte o balíček na cestu den předem v recepce do 10,00 hod.

Rezervovat ubytování v HOTEL MODENA - Sadov

Nejbližší ubytování v Sadově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah