BUXUSSON RESORT - Lomnice nad Lužnicí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Buxusson Resort nabízí ubytování v klidé části Lomnice nad Lužnicí.

Buxusson Resort se nachází v Lomnici nad Lužnicí a poskytuje ubytování ve dvou samostatných domech, každý s kapacitou až 12 lůžek. Hosté mají k dispozici také uzamykatelnou kolárnu, oplocenou zahradu s posezením, grilem, dětským hřištěm, kuželkami a trampolínou. Parkování přímo u domu. Wifi připojení k internetu.

BUXUSSON RESORT ubytování v chalupě

K ubytování jsou připraveny dva samostatné bezbariérové domy, každý se dvěma ložnicemi s kapacitou až 12 lůžek (k dispozici je také dětská postýlka). V obývací části naleznete pohovku, stolní fotbálek, TV, plně vybavenou kuchyňskou linku s lednicí, myčkou, sklokeramickou varnou deskou, kávovarem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a jídelní stůl. Každý dům je vybaven dvěma koupelnami se sprchovým koutem a WC.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hosté mají k dispozici plně vybavenou kuchyňskou linku. Nejbližší restaurace je vzdálena cca 500 m od ubytování.

Okolí chalupy a Lomnice nad Lužnicí

V okolí lze provozovat turistiku, cyklistiku, v bezprostřední blízkosti u domu naleznete sportovní hřiště. Vykoupat se můžete v pískových jezerech v okolí, kde si také můžete zapůjčit lodičky a užít si další vodní sporty.

Rezervovat ubytování v BUXUSSON RESORT - Lomnice nad Lužnicí

Nejbližší ubytování v Lomnici nad Lužnicí a okolí

Ubytování Lomnice nad Lužnicí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah