HOLIDAY VILLAGE MARTINA - Lomnice nad Lužnicí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Prázdninový resort Holiday Village Martina se skládá ze dvou nových rodinných domů obklopených samostatnou zahradou s parkovacím stáním pod střechou, posezením na terase s grilem, venkovním dětským koutkem se skluzavkou, trampolínou, pískovištěm a houpačkami a úschovnou na kola. Přímo od resortu vede nespočetné množství cyklotras. Lázeňské, historické a kulturní centrum Třeboň je pouhých 11 km od prázdninových domů. Samozřejmostí prázdninových domů je vysoký standard vybavení a možnost použití zdarma Wi-Fi. Rodiny s dětmi, ale i početné skupiny přátel, senioři i hendikepovaní hosté zde najdou soukromí, prostor, pohodlí a všechno, co si jen o prázdninách přejete. Na dovolenou k nám jsou samozřejmě zváni i domácí mazlíčci!

Holiday Village Martina se nachází v klidné oblasti Třeboňska, v Lomnici nad Lužnicí, obklopený množstvím krásných rybníků. Celková kapacita domů je 19 osob. Dům "Libuše" je možno obsadit 2, 4 a 6 osobami s možností 1 přistýlky. Dům "Martina" je pro 2, 4, 6, 8 a 10 osob, počet přístýlek do domu 2. Každé obsazení má svou samostatnou cenu. Centrálním místem v každém domě je prostorný obývací pokoj s jídelním stolem, sedacím koutem a SAT/TV, Wi-Fi koutkem a kuchyňskou linkou s myčkou, mikrovlnkou, kávovarem, topinkovačem, varnou konvicí, ledničkou a pečící troubou. Celé přízemí je zařízené a vybavené bezbariérově. V domě Martina jsou 2 koupelny. Více informací Vám rádi poskytneme mailem.

HOLIDAY VILLAGE MARTINA ubytování v pensionu

V každém prázdninovém domě Holiday Village Martina se nacházejí 3-4 ložnice pro 2 osoby, podkrovní. Každá ložnice a koupelna v přízemí je zařízena i pro možné hendikepované hosty. Pro malé děti je nachystána: postýlka, vanička, nočník, sedačka ke stolu a dětské nádobí s příbory. Všechny ložnice jsou nachystány pro hosty včetně povlečení, ručníků a osušek a základních hygienických potřeb.

Recepce

Prázdninový resort Holiday Village Martina nemá recepci. Hosty v den příjezdu očekává naše recepční a servisní služba, která hosty ubytuje, seznámí s domem a okolím, vybere vratnou kauci za každý dům ve výši 3.00 0, -Kč, v den odjezdu zkontroluje celý dům a vrátí hostům kauci a vybere poplatek za závěrečný úklid ve výši 600, -Kč za jeden dům. Pokud má klient během pobytu nějaký problém, kontaktuje servis. Doba příjezdu: 15.00 -18.00 hod. Doba odjezdu: do 10.00 hod.

Gastronomie

V prázdninovém resortu Holiday Village Martina pro hosty nevaříme, ale k dispozici je plně vybavená kuchyňská linka, kterou ocení hlavně rodiny s dětmi. Můžeme také doporučit některé vyzkoušené a osvědčené rybí restaurace v nedalekém okolí. Např. Hotel Bohemia na náměstí v Lomnici nad Lužnicí, kde mají naši hosté automaticky 10% slevu na celý jídelní lístek, další restaurace v Třeboni.

Okolí pensionu a Lomnice nad Lužnicí

Největší počet rybníků na km2 v Čechách! Krásná příroda, koupání v pískovnách, nádherné cyklotrasy a super historická města v okolí pro návštěvu památek, hradů a zámků (Třeboň, Jindřichův Hradec, Hluboká, České Budějovice, Český Krumlov...) Možnost kombinace ubytování u nás a objednávky lázeňských procedur na relaxační i dlouhodobé léčení v lázních Aurora nebo Bertiných Lázních v Třeboni je úžasná! Lákavá je také možnost návštěvy blízkého Rakouska a malebných měst jako Gmünd nebo Schrems. Také je v okolí řada golfových hřišť, např. Hluboká, Nová Bystřice nebo Haugschlag.

Rezervovat ubytování v HOLIDAY VILLAGE MARTINA - Lomnice nad Lužnicí

Nejbližší ubytování v Lomnici nad Lužnicí a okolí

Ubytování Lomnice nad Lužnicí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah