APARTMÁNY POD HRADEM - Holštejn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány pod Hradem - Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný dům, který je vhodný pro odpočinkovou i aktivní dovolenou. Dům se nachází u lesa v obci Holštejn v blízkosti zříceniny hradu. Poloha domu je vhodná k turistice, nebo např. k cyklotoulkám po zdejší krásné krajině. Kapacita je 11 osob. K domu náleží upravená zahrádka s pergolou a posezením a další velká zahrada vhodná k dětským hrám. Skluzavka i pískoviště je k dispozici. Psi malé rasy jsou vítáni.

APARTMÁNY POD HRADEM ubytování v apartmánu

V přízemí se nachází plně vybavená kuchyně s troubou, sklokeramickou deskou, ledničkou, konvicí a nádobím. Dále je zde obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou, ložnice se 3 lůžky. V obývacím pokoji je krb pro příjemně strávené večery. Dále je k dispozici koupelna s vanou a WC. Z kuchyně je přímý vstup na zahrádku. Horní patro je řešeno jako jeden velký otevřený prostor s 6 lůžky a balkonem, kde je krásný výhled na zahradu a les. V obývací části je další krb. Televize je v obou patrech. Koupelna v horním patře má sprchový kout. Je možné pronajmout jen spodní patro pro menší počet osob.

Okolí apartmánu a Holštejn

Turistika, cykloturistika, zřícenina hradu Holštej, Punkevní jeskyně, jeskyně Balcarka, Kateřinská, Sloupsko - Šošůvská, Výpustek, propast Macocha, rozhledna Chocholík, Podvrší u Veselice, lanový park Velká Dohoda, adrenalinové centrum Baldovec, hrad Boskovice.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY POD HRADEM - Holštejn

Nejbližší ubytování Holštejn a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah