BED AND BREAKFAST UBYTOVÁNÍ U MACOCHY - Jedovnice

  • 3. foto
  • 4. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování u Macochy! V rodinném penzionu pouze 1,5 km od propasti Macocha.

Penzion je umístěn na konci obce Vilémovice, v klidné ulici těsně nad Suchým žlebem. Kapacita je 9+3 lůžek v celkem šesti pokojích či apartmánech. Pokoje mají vlastní koupelny se sprchovými kouty a WC. Na pokojích jsou LCD televize s možností připojení USB.

K dispozici je společná kuchyň s jídelnou, společenská místnost a balkón. V teplých dnech můžete využít část zahrady s posezením s grilem či venkovní ohniště.

BED AND BREAKFAST UBYTOVÁNÍ U MACOCHY ubytování v pensionu

V prvním patře jsou pokoje A, tj. dva průchozí pokoje s koupelnou a WC a balkónem orientovaným na východní stranu. V jednom pokoji jsou standardní dvě lůžka, ve druhém rozkládací dvoumístná pohovka.

Ve druhém patře je apartmán B, tj. dva pokoje - dvoulůžkový a druhý jednolůžkový s kvalitní přistýlkou zasouvací pod postel. Na tomto pokoji je také kuchyňka (lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, dřez). K těmto dvou pokojům je koupelna se sprchovým koutem a WC.

Dvoulůžkový pokoj C orientovaný na západní stranu s podkrovními střešními okny. Koupelna je vybavená prostorným sprchovým koutem a WC.

Dvoulůžkový apartmán D má kromě koupelny a WC kuchyňku (lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, dřez), orientovaný je na jihozápad.

V objektu je možné Wi-fi připojení.

Recepce

14 - 20

jinak po domluvě

Gastronomie

Nabízíme snídaně. Polopenze jen vyjímečně po domluvě.

Okolí pensionu a Jedovnice

Nádherná příroda v Moravském krasu s četnými krasovými jevy na dosah. Jsme výborným výchozím bodem na všechna atraktivní místa Moravského krasu!

Rezervovat ubytování v BED AND BREAKFAST UBYTOVÁNÍ U MACOCHY - Jedovnice

Nejbližší ubytování v Jedovnici a okolí

Ubytování Jedovnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah