HOTEL STARÁ ŠKOLA - Sloup

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Stará Škola najdete v městečku Sloup, které je severní vstupní branou do Národní přírodní rezervace Moravský kras - oblasti světoznámé jako jeden z největších komplexů vápencových jeskyní, propastí a krasových útvarů ve střední Evropě. Všechny pokoje Hotelu Stará Škola jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením s vanou nebo sprchovým koutem, TV + SAT, telefonem a internetovým připojením. Vyšší patra jsou obsluhována hotelovým výtahem, pro zdravotně postižené občany je zajištěn bezbariérový přístup.

HOTEL STARÁ ŠKOLA ubytování v hotelu

2× apartmá s možností přistýly 1× pokoj jednolůžkový 15× pokoje dvoulůžkové s možností přistýlky

Gastronomie

V Hotelu Stará Škola je pro hosty připravena stylová restaurace nabízející jak pokrmy z domácí kuchyně a minutky, tak i speciality rakouské kuchyně. Našim hostům jsou k dispozici i tři stylové salonky, dvě školící místnosti, kde pořádáme rauty, recepce, svatby, podnikové oslavy, setkání spolužáků, různá školení, předváděcí akce.

Okolí hotelu a Sloup

Sloupsko-Šošůvské jeskyně jsou nejdelším přístupným jeskyním systémem v naší republice s velmi bohatou krápníkovou výzdobou, až 80m hlubokými propastmi a obrovskými podzemními prostorami, které mimo jiné významně využívá speleotrapie pro léčení dětí s astmatickými potížemi. Východ z nich je situován v jeskyni Kůlna, známé především bohatými kosterními nálezy, které svědčí o osídlení zdejšího území již v předposlední době ledové, tj. asi před 120 000 lety.

Rezervovat ubytování v HOTEL STARÁ ŠKOLA - Sloup

Nejbližší ubytování ve Sloupu a okolí

Ubytování Sloup

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah