HOTEL BROUŠEK - Sloup

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Broušek se nachází v samotném srdci Moravského krasu a byl vybudován již v roce 1893, jedná se tak o hotel s dlouholetou tradicí. Hotel Broušek je typický rodinný hotel. Nachází se v městysi Sloup, v severní části Moravského krasu a to asi 100 m od východu ze Sloupsko-šošůvské jeskyně. Nabízíme ubytování, stravovací služby, restaurace, možnost využit vlastního parkoviště a dětského hřiště s trampolínou. Naší hlavní snahou je nabídnout kvalitní služby a vytvořit příjemné prostředí pro Vaši práci i odpočinek. K aktivnímu odpočinku nebo dovolené v Moravském krasu, mohou sloužit dobře značené a upravené turistické a cyklistické stezky nebo upravená stezka pro in-line brusle. V teplých dnech lze využít místní koupaliště. V zimních měsících si zajisté přijdou na své příznivci bílé stopy. Běžkařské trasy bývají upraveny vždy již s příchodem prvního sněhu. Milovníky historie potěší množství zámků a hradů v našem okolí.

HOTEL BROUŠEK ubytování v hotelu

Nabízíme Vám ubytování ve čtyřech pokojích s maximální kapacitou 14 lůžek. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením. LCD televizor. Wi-fi – připojení k internetu zdarma. Parkování před hotelem zdarma. Pobyt s domácími zvířaty je možný za příplatek. V areálu hotelu je k dispozici dětské hřiště s trampolínou. Zdarma možnost půjčení dětské cestovní postýlky (bez lůžkovin) a rychlovarné konvice.

Gastronomie

Naše restaurace je nekuřácká. Kouřit můžete venku na zahrádce nebo ve vstupní hale. Tento prostor je od hlavního sálu oddělen zdí!

Hlavní sál má kapacitu 60 míst, salonek pak 25 míst. Zaměřujeme se především na českou kuchyni a snažíme se, aby byl náš zákazník vždy kvalitně a rychle obsloužen.

V letních měsících je k dispozici letní zahrádka s obsluhou a kapacitou 40 míst. Její součástí je dětské hřiště se skluzavkou, houpačkou a trampolínou.

Rádi pro Vás uspořádáme různé společenské akce, rodinné a firemní oslavy, svatební hostiny a další. Nabízíme denní menu, hotová jídla, speciality či jídla bezmasá. Na Vaše přání Vám připravíme i občerstvení formou rautu.

Okolí hotelu a Sloup

Ve svém blízkém okolí má všechny zpřístupněné jeskyně – Punkevní, Kateřinská, Výpustek a jeskyně Balcarka.

Rezervovat ubytování v HOTEL BROUŠEK - Sloup

Nejbližší ubytování ve Sloupu a okolí

Ubytování Sloup

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah