HOTEL U JEZERA - Velký Osek

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel U Jezera je situován v klidném prostředí nejrozsáhlejších lužních lesů v České republice.

Hotel U Jezera je situován v klidném prostředí v bezprostředním sousedství rozsáhlých lužních lesů, na jižním okraji obce Velký Osek. K dispozici je 65 lůžek a celkem 10 přistýlek. Je možné ubytování pro skupiny a zaměstnance firem. Ubytování má vhodné prostory pro pořádání firemních školení, oslav a svatebních hostin. Specifická krása lesů láká k dlouhým procházkám či výletům na kolech, po značených cyklistických trasách. Jak už název hotelu napovídá, nachází se v jeho těsné blízkosti jezero vhodné ke koupání, nebo klidnému posezení u vody. V celém hotelu je také Wi-Fi zdarma.

HOTEL U JEZERA ubytování v hotelu

Hotel U Jezera nabízí ubytování v dvou a třílůžkových pokojích a rodinných apartmánech. Všechny pokoje jsou nekuřácké, nově vybavené s vlastní sprchou, WC a s možností plnohodnotné přistýlky. Ve všech pokojích je zdarma dostupná Wi-Fi síť. Pokoje jsou také vybavené LCD televizemi a malou lednicí.

Recepce

Recepce je dostupná od 14:00.

Gastronomie

Hotel U Jezera nabízí ubytování a stravování jednotlivcům, rodinám i skupinovým zájezdům a podnikovým akcím.

Okolí hotelu a Velký Osek

Kromě procházek nebo cyklistických výletů do lůna lužních lesů v bezprostředním okolí Velkého Oseka jistě stojí za výlet lázeňské město Poděbrady (8km). V obci Libice nad Cidlinu (4km) se nachází památník připomínající hradiště Slavníkovců. Opačným směrem leží město Kolín (8km). Necelých 17 kilometrů od hotelu nalezneme Kostnici v Kutné Hoře.

Rezervovat ubytování v HOTEL U JEZERA - Velký Osek

Nejbližší ubytování Velký v Oseku a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah