PENZION ARCHERY - Nová Ves I

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion ARCHERY leží nedaleko královského města Kolína, v malé vesnici Nová Ves I, díky čemuž je ideálním místem pro prohlídku hned několika historických center a velkolepých pamětihodností českého dědictví UNESCO. Je součástí sportovního a zábavního komplexu FISH& HUNT NOW.

Kompletně zrekonstruovaný resort FISH& HUNT leží nedaleko královského města Kolína, v malé vesnici Nová Ves I, díky čemuž je ideálním místem pro prohlídku hned několika historických center a velkolepých pamětihodností českého dědictví UNESCO. Je dostupný přibližně půl hodiny jízdy autem z Prahy-Černého Mostu po dálnici D11 (exit39). Přímo v areálu se nachází penzion ARCHERY se čtyřmi komfortními dvoulůžkovými pokoji, s vlastním sociální zařízením a koupelnou, volným připojením Wi-Fi, satelitní TV a mnohým dalším vybavením. K dispozici je rovněž krásný rodinný apartmán s možností využití sauny a vířivé vany. Jedinečný zážitek je zaručen na 3D venkovních sportovištích, 4D vnitřní projekční střelnici, laser shotu a na terčové střelnici. Restaurace ARCHERY oplývá bohatou nabídkou snídaní, které Vám na přání doneseme až na pokoj. Užijte si stolování v jedinečné atmosféře. Vaříme z pečlivě vybraných surovin od regionálních zemědělců a místních farmářů. Kombinací velmi kvalitních ingrediencí a umění našich kuchařů vzniká zcela nepopsatelný gastronomický zážitek!

PENZION ARCHERY ubytování v pensionu

APARTMÁN

Náš apartmán je na rozdíl od standardních pokojů vybaven také kvalitní rozkládací pohovkou, dvěma sprchami, saunou a luxusní vířivkou pro relaxaci v absolutním pohodlí.

Ceník apartmánů:

1 osoba – 1 100 Kč/noc
2 osoby – 1 400 Kč/noc
3 osoby – 1 600 Kč/noc
4 osoby – 1 800 Kč/noc
Sauna – 300 Kč
Vířivka pro více osob – 300 Kč
Snídaně – 130 Kč/osoba

DVOULŮŽKOVÝ POKOJ

Všechny naše dvoulůžkové pokoje jsou mimo jiné vybaveny i šatnou a kvalitní manželskou postelí s možností přistýlky. V ceně pobytu je hlídané parkovací místo, za příplatek je možné ubytovat i domácího mazlíčka.

Ceník pokojů:

1 osoba – 850 Kč/noc
2 osoby – 1 050 Kč/noc
3 osoby – 1 150 Kč/noc
Domácí mazlíček – 200 Kč
Snídaně – 130 Kč/osoba

Recepce

Recepce je otevřena od pondělí do pátku od 07.00 - 22.00 hodin. O víkendu je recepce otevřena od 09.00 - 22.00 hodin. Mimo uvedené doby po telefonické dohodě s recepcí.

Gastronomie

V restaurace ARCHERY si užijete stolování v jedinečné atmosféře. Vaříme z pečlivě vybraných surovin od regionálních zemědělců a místních farmářů. Kombinací velmi kvalitních ingrediencí a umění našich kuchařů vzniká zcela nepopsatelný gastronomický zážitek! Náš jídelníček Vás nikdy nebude nudit. Chcete se svými blízkými strávit okamžiky plné pohody při různých příležitostech? Připravíme Vám snídani, brunch, coffee break, oběd, občerstvení na party, svatbu, catering na konferenci nebo pro jakoukoliv jinou akci.

Rezervovat ubytování v PENZION ARCHERY - Nová Ves I

Nejbližší ubytování v Nové Vsi I a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah