HOTEL VILLA ROMANTICA - Kolín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Moderní, čtyřhvězdičkový hotel se nachází necelých 60 kilometrů východně od Prahy v klidném prostředí vilové čtvrti města Kolín. Architektonicky zajímavá budova hotelu, díky vyvýšené poloze pozemku, skýtá z oken všech pokojů výhled do širokého okolí. Pokoje ve stylu moderního designu nabízejí kromě pohodlí i veškeré technické vybavení.

Hotel je určen všem, co dávají přednost kvalitnímu ubytování v klidném a útulném prostředí s nevšední atmosférou, zcela odlišnou od velkých hotelů.

Hotel byl otevřen v červnu roku 2006 a byl postaven na místě historické budovy z dvacátých let minulého století, ze které byl zachován jenom suterén a do novostavby byly použity některé původní stavební prvky. Stará budova měla bohatou minulost, zvláště za druhé světové války. Z této doby se také na pozemku zachovala německá protiletecká pozorovatelna.

Villa Romantica nabízí také prostory pro zajištění firemních školení, meetingů, seminářů, přednášek, prezentací, teambuildingů, konferencí a obchodních schůzek. K dispozici je kvalitní technologické vybavení: dataprojektor, plátno, plazmová televize, flipcharty, internetové wifi připojení, kvalitní ozvučení.

HOTEL VILLA ROMANTICA ubytování v hotelu

Každý pokoj je vybaven telefonem, wifi připojením k internetu, LCD televizorem, satelitním přijímačem, minibarem, trezorem, vanou a vysoušečem vlasů. Pokoje junior suite o velikosti 43 m2 jsou navíc klimatizované a mají velkou rohovou vanu.

Gastronomie

Disponujeme restaurací pro každého, kdo má rád dobré jídlo! Nabízíme gastronomii v moderním pojetí a sledujeme trendy. Nemáme tedy nekonečně dlouhý jídelní lístek! Naši kuchaři vše připravují s důrazem na kvalitu a čerstvost. Menu se upravuje několikrát v roce, aby se využilo sezónní nabídky surovin.

K výbornému jídlu máme připravena i výborná vína. Restaurace má kapacitu 50 míst a v letních měsících lze využít pro příjemné posezení terasu v zahradě pro 60 osob.

Rezervovat ubytování v HOTEL VILLA ROMANTICA - Kolín

Nejbližší ubytování v Kolíně a okolí

Ubytování Kolín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah