HOTEL THERESIA - Kolín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Theresia je architektonicky zajímavě řešený tříhvězdičkový hotel, který se nachází v historickém městě Kolín, svou polohou je vhodný pro realizaci obchodních cest, ale také místem, odkud je možné podniknout spoustu výletů za kulturními památkami. Hotel disponuje konferenčními sály, které jsou vhodné pro různá školení, konference, ale také pro rodinné oslavy a svatby. .

Hotel Theresia má k dispozici 37 prostorných pokojů různých velikostí, v nichž naleznete dostatek klidu a pohodlí pro Váš spokojený odpočinek, pokoje jsou moderně zařízeny, na pokojích je koupelna s vanou a WC, minibar, rychlovarná konvice, fén, telefon, televize a Wi-fi internet. K dispozici je i dětská postýlka. Děti do 12 let bez nároku na lůžko mají pobyt zdarma. Hotel má bezbariérový přístup a pokoje pro tělesně postižené hosty. Recepce má 24hodinový provoz a poskytuje směnárenské a sekretářské služby, úschovnu zavazadel a cenných přednětů. K dispozici je také servis zajišťující praní a žehlení prádla. Rádi Vás ubytujeme s Vašimi domácími mazlíčky.

HOTEL THERESIA ubytování v hotelu

Hotel nabízí celkem 37 pokojů, 2 jednolůžkové, 22dvoulůžkových, 3 třílůžkové 3 bezbariérové a 8 apartmánů, polovina pokojů je nekuřáckých. Dva apartmány mají velkou rohovou vanu a jsou vhodné pro novomanžele jako svatební apartmán. Celkově lze ubytovat 90 hostů /počet včetně přistýlek/

Recepce

24 hodin

Gastronomie

Rádi Vás přivítáme v hotelovém restaurantu, kde si můžete vychutnat jak atmosféru soukromí a klidu, tak i kvalitu nabízených pokrmů tradiční české i mezinárodní kuchyně. Celková kapacita restaurace je 50 míst.

Okolí hotelu a Kolín

Pro hosty, kteří touží strávit klidnou a zároveň aktivní dovolenou, pak nabízí okolí hotelu řadu cyklistických stezek a v blízko se nacházejících Poděbradech golfové hřiště.

Rezervovat ubytování v HOTEL THERESIA - Kolín

Nejbližší ubytování v Kolíně a okolí

Ubytování Kolín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah