STUDIO UNDER VYŠEHRAD CASTLE II. - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o studiu

Popis ubytování

Studio se nachází v přímém sousedství parku a pevnosti Vyšehrad, Studio a celý dům je po kompletní rekonstrukci. Je to tichý dům situovaný do vnitrobloku, auta z ulice nejsou slyšet. Studio je vybaveno oddělenými postelemi. Má vlastní plně vybavený kuchyňský kout, koupelnu s WC. Wi. Fi je zdarma a parkování je možné v ulici na parkovacích automatech.

Lokalita Praha - Vyšehrad patří mezi nejznámější a nejvýznamnější místa Prahy. Toto místo je spojeno s bájnou pověstí. Je to historická pevnost na skále nad pravým břehem řeky Vltavy. Studio se nachází u parku a procházkou parkem můžete navštívit i historickou pevnost Vyšehrad. Do centra Prahy se snadno dopravíte tramvají nebo procházkou – chůzí dojdete k řece Vltavě do centra za 10 minut. Studio a celý dům je po kompletní rekonstrukci. Je to tichý dům situovaný do vnitrobloku, auta z ulice nejsou slyšet. Užijete si příjemný relax po návratu z procházky.

STUDIO UNDER VYŠEHRAD CASTLE II. ubytování ve studiu

Dispozice: chodba, koupelna se sprchovým koutem, umývadlem a toaletou, 1 pokoj se dvěma samostatnými lůžky (90×200 cm) a rozkládací pohovkou se zdravotní dormeo matrací (120×200 cm). Studio má kuchyňský kout s vybevením: varná deska, mikrovlnka, lednice, kávovar na kapsle (kapsle jsou k dispozici ve studiu za poplatek 1 EUR/kapsle), rychlovarná konvice, toustovač, nádobí. V ceně ubytování jsou ručníky a povlečení, toaletní mýdlo a toaletní papír.

Recepce

Ve studiu není recepce.

Rezervovat ubytování v STUDIO UNDER VYŠEHRAD CASTLE II. - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah