APARTMENTS VYSEHRAD - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartments Vysehrad najdete v klidné části Prahy přímo pod hradbami Vyšehradu, jedné z nejvýznamnějších památek české historie a pouhých 5 minut tramvají od Karlova mostu. Nabízíme apartmány v secesních domech z počátku 20. století a možnost parkovat v uzamčeném dvoře.

Apartments Vysehrad najdete v klidné části Prahy přímo pod hradbami Vyšehradu, jedné z nejvýznamnějších památek české historie a pouhých 5 minut tramvají od Karlova mostu. Nabízíme apartmány v secesních domech z počátku 20. století. Parkování je možné v uzamčeném dvoře. Wi-Fi připojení v apartmánech je zdarma. Od 7:30 do 10:00 hod se podává snídaně v hotelové restauraci, kterou si můžete v hotelu kdykoliv dokoupit. Kongresové centrum se nachází několik minut chůze od apartmánů.

APARTMENTS VYSEHRAD ubytování v apartmánu

Deluxe Apartment - Dvoupokojový apartmán má ložnici s dvoulůžkem, obývací pokoj s pracovnou a plně vybavený kuchyňský kout. V koupelně je vana, umyvadlo, WC a bidet. Tento apartmán se nachází v budově naproti recepce. JE NEKUŘÁCKÝ! Na požádání možno připravit přistýlku (rozkládací sofa) v obývacím pokoji. Zdarma WiFi, TV/Sat. Tento apartman neni k dispozici pro ubytování dětí mladších 14 let. Velikost 63m2.

Studio - double, pro max. 2 osoby, manželské dvoulůžko nebo twin. Zdarma WiFi, TV/Sat. Plně vybavená kuchyň (elektr. varná deska, překapávač, zařízení na přípravu kávy a čaje, MW, nádobí a pračka. V koupelně je sprchový box, umyvadlo a WC. Nelze přidat přistýlku. Velikost 20m2.

Studio - Family Room pro max. 4 osoby. Zdarma WiFi, TV/Sat. V koupelně je vana, umyvadlo a WC. Plně vybavená kuchyň (nádobí, elektr. varná deska, horkovzdušná trouba, překapávač, zařízení na přípravu kávy a čaje, MW a pračka. Manželské dvoulůžko a rozkladaci sofa pro 1 nebo 2 osoby. Velikost 35m2.

Two-Room Apartment pro max. 4 osoby, manželské dvoulůžko nebo twin v ložnici a rozkládací sofa v sousedním pokoji. S plně vybaveným kuchyňským koutem (nádobí, elektr. varná deska, překapávač, zařízení na přípravu kávy a čaje, MW a pračka. Zdarma WiFi, TV/Sat. V koupelně je vana, umyvadlo a WC. Velikost 35m2.

Recepce

Check in je od 14:00, check out 10:00.

Recepce otevřena do 18:00 hod. V případě, že plánujete pozdější příjezd, musíte si check in dohodnout s hotelem! ! !

Gastronomie

Od 7:30 do 10:00 hod se podává snídaně formou bufetu v hotelové restauraci. Není v ceně ubytování.

Okolí apartmánu a Praha

Karlův most 5 min. tramvají
Kongresové centrum 10 min. chůze od domu. V okolí najdete rozsáhlý park, který nabízí ideální prostory k procházkám v oáze zeleně s nádherným výhledem na Pražský hrad, řeku a Staré Město.

Vyšehradský park se Slavínem - pohřebiště slavných osobností ČR z oblasti vědy, kultury a sportu.

Rezervovat ubytování v APARTMENTS VYSEHRAD - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah