HOTEL UNION - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Union Hotel se nachází hned vedle historického opevnění impozantního Vyšehradu, blízko centra Prahy, jen 5 minut chůze od Kongresového centra. Hotel byl postaven v secesním stylu na začátku 20. století a poslední rekonstrukce proběhla v roce 2006.

Většina pokojů má klimatizaci a ve všech pokojích je bezplatné Wi-Fi připojení. Hotel nabízí restauraci, ve které se podávají pokrmy italské a mezinárodní kuchyně. Hosté mohou posedět také v baru a ochutnat místní pivo. K dispozici je také internetová kavárna.

Naše centrum relaxace a pohody vám přináší procedury, které pomohou odpočinout nejen vašemu tělu a duši, ale navíc posílí vaše zdraví i krásu. Z naší nabídky privátní sauny, masáží, kosmetiky a solárií si určitě vyberete. Můžete také u nás posedět u něčeho dobrého a příjemně strávit čas po relaxační proceduře či s přáteli. Chceme, aby Wellness Union bylo vaší oázou klidu v dnešní hektické době.

Nejlepší příležitostí k setkaní s přáteli je ve společnosti s vynikajícím jídlem. Krásný vztah přátelství a radost ze setkání jsou obsaženy v nabídce restaurace Union. Spojení jídla a vína je zdrojem pro krásná překvapení. Úspěšná harmonie bude příležitost pro dobrou náladu, která je vždy spojena s dobrými vzpomínkami.

HOTEL UNION ubytování v hotelu

HOTEL UNION Praha nabízí 57 stylových pokojů vybavených vlastní koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní televizí, uzamykatelným boxem a minibarem.

Gastronomie

HOTEL UNION Praha dále nabízí hotelovou restauraci se specialitami české i mezinárodní kuchyně, denní bar s točený pivem. Restaurace je vhodná pro pořádání firemních večírků nebo rodinných oslav. HOTEL UNION Praha poskytuje na pokojích a v prostorách denního baru a restaurace připojení k internetu pomocí technologie WIFI zdarma.

Rezervovat ubytování v HOTEL UNION - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah