HOTEL STARÁ AMERYKA - Jablunkov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Rodinný tříhvězdičkový hotel Stará Ameryka je situován na úpatí Těšínských Beskyd, v obci Jablunkov. Hotel je ideálním místem pro rekreaci rodin s dětmi i seniory. Zároveň poskytuje pohodlné zázemí pro pořádání firemních a školících akcí a rodinných oslav.

Ubytování je poskytováno v deseti pokojích, třílůžkových a čtyřlůžkových a jednom apartmá. Kromě pohodlného ubytování pro 33 osob poskytuje hotel výbornou regionální gastronomii ve stylové restauraci. K dispozici je také nově vybudovaná venkovní terasa, ideální místo pro ochutnání piva „Koníček“ z nedalekého minipivovaru. Po náročném dni můžete využít služeb hotelového wellness centra, kde na Vás čeká sauna, vířivka i bazén s proti proudem. Hotel je též umístěn v těsné blízkosti městského koupaliště. Hotel je bezbariérový - stravovací, ubytovací i ostatní služby jsou přístupné pro osoby se zdravotním postižením. Jako plně bezbariérový je řešen jeden dvoulůžkový pokoj. Všechna podlaží hotelu jsou přístupná výtahem. V areálu hotelu naleznete největší kryté dětské hřiště v Beskydech. Wifi připojení je k dispozici v celém areálu zdarma, stejně tak monitorované parkoviště. Kromě služeb ubytovacích a stravovacích hotel provozuje vlastní saunu, vířivku, a vnitřní bazén s protiproudem. Po dohodě je možné objednat maserské služby. V hotelu naleznete největší kryté hřiště pro děti v Beskydech, pro nejmenší návštěvníky. Ve všech prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi připojení

HOTEL STARÁ AMERYKA ubytování v hotelu

Celková kapacita hotelu je 33osob. Ubytování je poskytováno v deset pokojích, třilůžkových a čtyřlůžkových a jednom apartmá. Jeden pokoj je řešen plně bezbarierově. Všechny pokoje mají posezení se satelitní TV, a prostornou koupelnu se sprchou. Pokoje je možné doplnit o přistýlku. Hotel nabízí k zapůjčení doplňky pro děti ke zpříjemnění pobytu pro rodiny s malými dětmi.

Gastronomie

Ubytovaným hostů nabízíme snídaně formou rautů, polopenzi i polední obědové menu. Ve stylové restauraci je denně k dispozici taktéž stálá nabídka místních specialit. Venkovní terasa láka k ochutnání piva Koníček z nedalekého minipivovaru. Posezení s obsluhou Vám nabízíme taktéž ve velké dětské herně.

Okolí hotelu a Jablunkov

V zimním období si určitě vyberete nejeden z četných lyžařských areálů či trasy na běžkách v okolí. Vzhledem na to, že se hotel nachází v blízkosti hranic s Polskem i Slovenském, je možné taktéž zavítat do některého ze zahraničních lyžařských středisek. V těsné blízkosti areálu se nachází letní koupaliště, dětské lanové centrum, hřiště na beachvolleyball, bowling. Hotel můžete využít jako výchozí místo k pěším vycházkám a túrám po Těšínských Beskydech. Ideální je taktéž pro cyklisty, díky cyklotrasám v širokém okolí.

Rezervovat ubytování v HOTEL STARÁ AMERYKA - Jablunkov

Nejbližší ubytování v Jablunkově a okolí

Ubytování Jablunkov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah