PRIVÁT U JAŠICE - Mosty u Jablunkova

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o privatu

Popis ubytování

Privát u Jašice nabízí ubytování v obci Mosty u Jablunkova.

Privát u Jašice se nachází v rodinném domě v centru obce Mosty u Jablunkova. Nabízí ubytování až pro 5 osob v samostatném, nově vybudovaném apartmánu. Hosté mohou využít kolárnu / lyžárnu a venkovní posezení na terase. Parkování přímo u domu. Wifi připojení k internetu zdarma.

PRIVÁT U JAŠICE ubytování na privatu

V apartmánu o rozloze 60 m2 je k dispozici kompletně vybavená kuchyň s jídelním koutem (sporák, trouba, lednice s mrazákem, mikrovlna trouba, varná konvice), obývací pokoj s televizorem, ložnice, koupelna s rohovou vanou, sprchovacím koutem a WC. Dětská jídelní židlička k zapůjčení.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hosté mají k dispozici plně zařízenou kuchyň přímo v apartmánu. Nejbližší restaurace a obchod s potravinami jsou vzdáleny cca 500 m.

Okolí privatu a Mosty u Jablunkova

V zimě se zde lze věnovat sjezdovému lyžování (ski-areál se třemi upravenými sjezdovými tratěmi, umělým zasněžováním a večerním osvětlením) a běžeckému lyžování. Pro snowboardisty je k dispozici Snowpark a pro všechny vozíková horská dráha s celoročním provozem. V letních měsících je nabídka ski-areálu ještě bohatší – bobová dráha, lanové centrum, dětské lanové centrum, bungee trampolíny, dětské trampolíny, sjezd na horských koloběžkách, jízda na terénních čtyřkolkách. Poloha obce Mosty u Jablunkova je velmi vhodná pro turistiku a cykloturistiku. Na své si přijdou i milovníci houbaření.

Rezervovat ubytování v PRIVÁT U JAŠICE - Mosty u Jablunkova

Nejbližší ubytování v Mostech u Jablunkova a okolí

Ubytování Mosty u Jablunkova

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah