PENION U SKI AREÁLU - Mosty u Jablunkova

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Ski Areálu se nachází v oblasti trojmezí (hranice Slovenska, Polska a ČR), v obci Mosty u Jablunkova, kde se táhne Jablunkovský průsmyk oddělující Moravskoslezské Beskydy od Beskyd Slezských. Jeho poloha v blízkosti zimního Ski Areálu z něj činí ideální místo pro ubytování zájemců o zimní sporty. Také během letních měsíců poskytuje zázemí milovníkům přírody, zájemcům o turistiku a cykloturistiku a všem, kteří chtějí poznat krásy Beskyd a prožít aktivní dovolenou. Proč se ubytovat v penzionu U Ski Areálu: blízkost Ski Areálu pro využití zimních i letních sportů a dalších atrakcí, výborná dopravní dostupnost (auto, vlak, bus), blízkost k restauracím, obchodům, cukrárně, kostelu, možnost parkování v uzavřeném areálu penzion, internetové připojení WiFi, bezbariérový přístup, vybavení penzionu pro aktivní dovolenou (úschovna lyží a kol, venkovní posezení), výhodné ceny a služby pro skupiny a dlouhodobé pobyty a prostorné společenské místnosti s kamny a barem, kde si můžete ve večerních hodinách sami načepovat. Zaparkovat můžete na uzavřeném parkovišti hned před penzionem. K dispozici je celkem 9 parkovacích míst pro osobní automobily. Postaráme se i o parkovací místo pro váš autobus. U nás parkujete zdarma.

PENION U SKI AREÁLU ubytování v pensionu

Penzion U Ski areálu nabízí 25 ubytovacích míst ve vybavených dvou až čtyřlůžkových pokojích. Ve všech pokojích je sociální zařízení, televize a připojení k internetu. Přízemí penzionu s jídelnou, terasou s krbem, venkovní terasou a dvěma pokoji je zcela bezbariérové.

Gastronomie

Snídaně jsou servírovány ve společenské místnosti. Každý host dostává k snídani obložený talíř dle výběru, vše ostatní je formou bufetu. Součástí snídaně jsou cereálie, domácí koláče, teplé i studené nápoje.

U skupinových pobytů se celá snídaně podává formou bufetu.

Čas podávání snídaní je od 8:00 do 10:00, výjimečně se může posunout. V letních měsících je možno snídat i na přilehlé terase nad potokem.

Na oběd nebo večeři si můžete dojít do místních restaurací, všechny jsou od nás vzdálené 10 min chůze. Večeře se podává jenom u skupinových pobytů od 20 osob.

Rezervovat ubytování v PENION U SKI AREÁLU - Mosty u Jablunkova

Nejbližší ubytování v Mostech u Jablunkova a okolí

Ubytování Mosty u Jablunkova

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah