PENZION NA KAMYNCU - Bocanovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion na Kamyncu je situován v klidném a krásném prostředí Těšínských Beskyd, postavený na okraji řeky Lomňanky asi 4 km od města Jablunkova směrem na Horní Lomnou, v krásné přírodě s čistým ovzduším, ideální pro dovolené rodičů s dětmi, sportovce s celoročním vyžitím.

Mimo ubytování penzion nabízí také kvalitní pizzerii a restauraci s celkovou kapacitou 100 míst a letní zahradu s kapacitou 80 míst. Pro sportovce dále nabízíme tenisový kurt, bowling a půjčovnu elektrokol. Nově nabízíme rovněž welness a masáže!

Co nabízíme v Penzionu na Kamyncu? Celoroční ubytováníbowlingsnídaně, obědy, večeře, italská pizzasvatby, jubilea, promoce atd. hudba na objednávku, venkovní posezení, houpačky, ohniště, dětský koutek, tenisový kurt, půjčovnu elektrokol.

PENZION NA KAMYNCU ubytování v pensionu

Nabízíme dvojlůžkové pokoje, trojlůžkové, apartmán. Některé pokoje jsou s možnosti přistýlky.

Pokoje jsou s vlastním sociálním zařízením, TV se satelitem. V celém penzionu je rovněž Wi-Fi připojení pro Váš notebook.

Snídaně jsou podávané formou bohatého bufetu, který zahrnuje nabídku jídel teplé i studené kuchyně.

Pro hosty ubytované na dvě a více nocí vstup do wellness od 17:00 do 19:30 ZDARMA!

Gastronomie

Stylová restaurace Vás zcela jistě překvapí vynikající kuchyní. Klademe velký důraz na přípravu veškerých pokrmů z kvalitních surovin. Našim přáním je, aby host odcházel vždy spokojen. V průběhu celého dne jsme připraveni Vám nabídnout různé druhy pokrmů a nápojů z bohatého jídelního lístku včetně pizz.

Rezervovat ubytování v PENZION NA KAMYNCU - Bocanovice

Nejbližší ubytování v Bocanovicích a okolí

Ubytování Bocanovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah