HOTEL ALFONS - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Butikový hotel Alfons držený v rodinných rukou se nachází v centru Prahy pouhých pár minut chůze od budovy Národního Muzea na Václavském náměstí.

Moderní a velmi elegantní design hotelových pokojů inspirovaný světoznámým českým malířem Alfonsem Muchou, obdobím secese a art nouveau, nabízí svým hostům maximální pohodlí. Svým strategickým umístěním nadchne každého návštěvníka a svým rodinným přístupem k hostům pobyt v tomto krásném historickém městě maximálně zpříjemní. Nadšení budou jistě i Ti, kteří chtějí město dobře poznat, neboť svou výhodnou polohou Vám zajistí pouze 5 minut chůze od Václavského náměstí, 20 metrů od vstupu do metra I. P. Pavlova a 1 minutu chůze od autobusových a tramvajových zastávek.

HOTEL ALFONS ubytování v hotelu

Pokoje a apartmány jsou moderně a vkusně zařízené se všemi nejmodernějšími prvky, které jsou v dnešní době v luxusních hotelových pokojích standardem. Z hlediska komfortu nabízí pokoje opravdové pohodlí i těm nejnáročnějším hostům. Každý host ocení kvalitní spánek na prvotřídních matracích s výběrem typu polštáře, moderní vybavenou koupelnu, romantické osvětlení pokoje, bohatě vybavený mini bar, vlastní kávovar, Smart televizi s připojením na internet či relaxační křesla, ve kterých si může vychutnat šálek čaje nebo kávy. Klimatizace a centrální vytápění je samozřejmostí.
Každý z pokojů hotelu je originál a každý svým moderním designem a pojetím nese zároveň i odkaz českého malíře Alfonse Muchy. Unikátním pokojům dominují ikonické obrazy Alfonse Muchy ztvárněné do moderního uměleckého stylu od českého autora Romana Řeháka. Samotný design pokojů se plně podřizuje funkčnosti, pocitu útulna a komfortu samotného hosta.
Smart TV S PŘIPOJENÍM K INTERNETU, USB A HDMi WiFi VYSOKORYCHLOSTNÍ BEZDRÁTOVÝ INTERNET
Klimatizace SAMOZŘEJMOSTÍ V KAŽDÉM POKOJI Trezor PRO VAŠE CENNOSTI V KAŽDÉM POKOJI

Recepce

Naše recepce je pro vás k dispozici každý den od 08:00 do 18:00. Mimo otevírací dobu recepce je k dispozici online HELPDESK, který je k dispozici na všech hotelových telefonních číslech, emailech nebo aplikacích WhatsApp či Viber. Pro hosty přijíždějící do hotelu v pozdějších hodinách máme možnost využít jednoduchý a rychlý samoobslužný check-in.

Gastronomie

Víme, že základem příjemného a úspěšného dne je dobrý spánek a především také kvalitní a bohatá snídaně. Proto pro Vás máme připravená snídaňová menu s variacemi chutných jídel. Dbáme na kvalitní suroviny a moderní trendy v gastronomii. Naše snídaňová menu si prostě zamilujete!

Okolí hotelu a Praha

Pokud hledáte opravdu strategické místo pro svůj pobyt, odkud lze co nejlépe a nejjednodušeji poznat Prahu a její okolí, pak jste na tom správném místě. V okruhu 500 metrů od hotelu, tedy do 3 minut chůze, naleznete veškeré důležité služby, široký výběr restaurací, lékáren, kaváren i obchodů. Potěší Vás určitě i noční supermarket, informační centrum nebo wellness. Strategické umístění hotelu je klíčové pro příjemný pobyt. Posuďte sami, co vše je v bezprostředním okolí hotelu k dispozici.

Rezervovat ubytování v HOTEL ALFONS - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah