APT PRAHA - SEFRNA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

RR Apartments nabízí komfortní ubytování ve vybavených apartmánech nedaleko centra Prahy.

V našich apartmánech jsou obývací pokoje s vybavenými kuchyněmi, 3 ložnice, 2 koupelny, 2 záchody a nachází se v centru Prahy. Jen pár kroků od stanice metra a tramvajové zastávky, ze které se dá dojet přímo na Pražský hrad. V blízkosti je samozřejmě spousta barů, kaváren, trhů, restaurací, divadel, historických, památek a pod.

APT PRAHA - SEFRNA ubytování v apartmánu

Naše kuchyně jsou plné moderního vybavení jako jídelní stůl se šesti židlemi, plynový sporák s elektrickou troubou, myčka, lednice a rychlovarná konvice. K dispozici jsou také kuchyňské nádobí jako sklenice, šálky, talíře, příbory, hrnce a další kuchyňské potřeby, které budete potřebovat. Obývací pokoj je spojen s kuchyní a je zde rozkládací pohovka a LCD televize. V bytě jsou tři ložnice, což je ideální pro větší skupiny. Všechny postele mají pohodlné matrace. Pro vyšší komfort jsou zde dvě koupelny se sprchami, umyvadly a pračka. Dále jsou k dispozici osušky, ručníky a fén. Toaleta je vybavena ventilátorem. Celý byt je vytápěn ústředním topením. K dispozici je bezplatné wifi. Domácí zvířata jsou povolena. Budete přivítáni hostitelem osobně. Dává vám klíče - od hlavních dveří a apartmánu. Pokud máte větší skupinu, můžete vám dát více než jednu sadu klíčů.

Okolí apartmánu a Praha

Nedaleko apartmánu je mnoho historických památek. Václavské náměstí je jen pár minut chůze a z okna je dokonce výhled na Národní muzeum. Pokud budete pokračovat dále na staré město, můžete potkat nejvýznamnější místa a památky staré Prahy jako Staroměstské náměstí, Pražský hrad, Karlův most, pražská Stínadla, Kampa, Maltézské náměstí, křivolaké uličky staré Prahy a mnoho dalšího.

Rezervovat ubytování v APT PRAHA - SEFRNA

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah