PENZION SILVERADO - Horní Bečva

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Silverado nabízí ubytování v srdci moravskoslezských Beskyd v horské vesničce Horní Bečva.

Přijeďte si odpočinout do horské vesničky Horní Bečva a užít si krásných výletů do přírody. Vesničku obklopují lyžařské areály, jako je Rališka, Bílá či Pustevny, běžkařské trasy, proslulá cyklostezka Bečva a nejrůznější koupaliště, od přehrady až po aquaparky. Po výletu po nádherné beskydské přírodě si odpočinete ve stylově vybavených apartmánech, dáte si dobré jídlo v restauraci, nebo můžete jen rozjímat na terase. A vaše děti si zatím pohrají v herně nebo na dětském hřišti.

K domu přiléhá pergola, kde se můžete pohodlně usadit a vypít si ranní kávu, nebo užít horkého letního večera. Vaše děti si mohou mezitím hrát na nedalekém hřišti, pohoupat se, zaskákat na trampolíně, sklouznout na skluzavce, nebo postavit hrad z písku. Odpočívat můžete také v altánku a využít také parkoviště, lyžárnu či kolárnu.
Za dobrým jídlem a nápoji nemusíte chodit daleko, hned vedle ranče se nachází stylová westernová restaurace, kde se můžete posilnit v příjemném prostředí, v letních měsících je v provozu také zahrádka.

PENZION SILVERADO ubytování v pensionu

Celý interiér domu odpovídá horskému charakteru divokých Beskyd. Proto mu dominují dřevěné prvky, které okreslují přírodní atmosféru. V tomto duchu jsme vybavili i jednotlivé místnosti.

Ke vstupní části domu přiléhá terasa, na které si posedíte zejména v letních měsících. V přízemí domu najdete obývací pokoj s prostornou pohovkou, LCD televizorem a krbem, vedle které se nachází kuchyňský kout se stolem, kde se nají početná rodina i parta kamarádů. Kuchyň je vybavená rychlovarnou konvicí, mikrovlnou troubou, ale také horkovzdušnou troubou a indukčním sporákem, abyste mohli připravovat veškeré pokrmy, na které dostanete chuť.

I sociální zařízení je stylové. Ve dvou rustikálních koupelnách se můžete dopřát horkou sprchu, nebo také vyprat oblečení.

Ve třech ložnicích, kterým kraluje světlý odstín dřevěného nábytku a barevné doplňky je 8 lůžek, na vaši žádost můžeme přidat 2 přistýlky. V pokojích nechybí pořádné komody a skříně, takže o úložný prostor nebudete mít nouzi.

Rezervovat ubytování v PENZION SILVERADO - Horní Bečva

Nejbližší ubytování v Horní Bečvě a okolí

Ubytování Horní Bečva

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah