CHALUPY NA RALIŠCE - Frenštát pod Radhoštěm

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Pronájem 6 samostatných chalup + 2 apartmánů. Vhodné pro celoroční rekreaci, pořádání společenských, firemníakci, rodinných oslav.
Velmi dobrá poloha - zima - u sedačkové lanovky, léto - blízkost přehrady, rybaření, cykloturistika, lokalita vhodná pro sběr borůvek, hub.
Relaxační centrum s vířivkou a saunou.
Umístění nad přehradou, mimo hlavní komunikaci.

Chalupy se nachází v části Rališka na Horní Bečvě, jedná se o soubor šesti samostatně stojících chalup a jedné provozní budovy, kde jsou k dispozici pro ubytování ještě dva apartmány. Velmi pěkné ubytování, vhodné pro rodinnou rekreaci i svelmi malými dětmi. . Klidná oblast, venku k dispozici ohniště, lavičky, houpačka, domečky pro děti s tabulí na kreslení, celý areál je řádně udržován, oploceno. K dispozici v provozní budově relaxační centrum - vířivka + sauna.
Jedna chata bezbariérová.

CHALUPY NA RALIŠCE ubytování v chalupě

Chalupy - celkem 6, v přízemí se nachází kuchyňka (sporák lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, varná konvice), koupelna s WC a sprchovým koutem, obývací pokoj s TV, v podkroví jsou dvě samostatné ložnice (jedna se dvěmi pevnými lůžky, druhá s manželskou postelí a jedním pevným lůžkem). Na každé chalupě je možnost připojení k internetu. Pro stálé vytápění (zejména v zimní období) a ohřev teplé vody, je v každém objektu samostatný plynový kotel. Všechny chalupy mají k dipozici krbová kamna, která je možno využít pro přitápění dřevem. Maximlní kapacita jedné chalupy je 7 osob (5 pevných lůžek + 2 přistýlky).
Apartmány - dva dvoulůžkové apartmány, každý se dvěma přistýlkami, umístěné v prvním patře provozní budovy. Každý apartmán je složen ze dvou pokojů - obývací pokoj + ložnice + WC se sprchovým koutem + kuchyň

Recepce

Zařízení bez stálé recepce, nonstop, na zavolání.

Gastronomie

Pouze příprava vlastních jídel, v okolí se však nachází velké množství restauračních zařízení různých cenových kategorií. Možno na požádání zajistit v okolních zařízeních.

Okolí chalupy a Frenštát pod Radhoštěm

Zima - sedačková lanovka v dosahu cca 100 m pěšky, další vleky v okolí
Léto - přehrada cca 500 m, vhodné pro koupání, rybolov, napojení na cyklostezku, sběr borůvek, hub
Oblíbené cíle - Skanzen Rožnov pod Radhoštěm, Pustevny, Golfový areál Rožnov pod Radhoštěm, Soláň

Rezervovat ubytování v CHALUPY NA RALIŠCE - Frenštát pod Radhoštěm

Nejbližší ubytování ve Frenštátě pod Radhoštěm a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah