CHATOVÝ AREÁL MARTA - Horní Bečva

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o rekreačním zařízení

Popis ubytování

Chaty MARTA se nacházejí v překrásném prostředí Beskyd, v obci Horní Bečva v nadmořské výšce 660 m n. m.

Svým umístěním v čistém prostředí chráněné krajinné oblasti zaručuje optimální podmínky pro sport, turistiku, cyklistiku i odpočinek po dobu celého roku.

Na chatách jsou vhodné podmínky jak pro rodiny s dětmi v hlavní letní sezóně, tak mimo hlavní sezonu pro menší skupinky škol v přírodě, lyžařských kurzů, různé soustředění nebo oslavy a školení.

Chaty mají dohromady kapacitu 22 lůžek.

U chat je k dispozici pískoviště pro malé děti, stolní tenis pro větší, ohrazené hřiště pro basketbal, volejbal, tenis, venkovní bazén (7 m x 3 m), centrální ohniště, gril, travnatá plocha vhodná pro sportovní vyžití a prostor na úschovu lyží i kol.

CHATOVÝ AREÁL MARTA ubytování v rekreačním zařízení

Vybavení chat ALPINA a SRUB

SRUB: Lednice, mikrovlnka, varná konvice, základní nádobí - (příbor, talíře, hrnky, skleničky).

ALPINA: Lednice, mikrovlnka, varná konvice, základní nádobí i na vaření, kuchyňka Sprcha, wc, krb, TV Obývák, ložnice dle počtu kapacity chaty.

Chaty mají schodiště do ložnic a wifi.

Okolí rekreačního zařízení a Horní Bečva

Chaty jsou obklopeny lesy a vy vnímáte celou tu horskou krásu kolem dokola, ráno u vycházejícího sluníčka nebo večer, kdy zažíváte nádherné západy slunce, které vnímáte v celé své kráse.

Tato oblast umožňuje výpravy do okolí, nabízí se např. Valašské muzeum v Rožnově pod Radhoštěm, Muzeum skla ve Velkých Karlovicích, muzeum automobilů v Kopřivnici, Štramberská trúba ve Štramberku. Častým turistickým cílem je i horský hřeben Pusteven a Radhoště. Výlety po okolí jsou po turisticky značených stezkách vhodné pro méně náročné turisty na běžkách i na kolech.

Rezervovat ubytování v CHATOVÝ AREÁL MARTA - Horní Bečva

Nejbližší ubytování v Horní Bečvě a okolí

Ubytování Horní Bečva

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah