PENZION U SKŘÍTKŮ - Horní Bečva

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Skřítků nabízí ubytování v blízkosti lesa v klidné části CHKO Beskydy.

Penzion U Skřítků se nachází v krásném, malebném a tichém prostředí Horní Bečvy v Chráněné krajinné oblasti Beskydy, 15 km východně od Rožnova pod Radhoštěm na břehu hornobečvanské přehrady. V přízemí penzionu je prostorná společná kuchyně, jídelna s krbem a TV a malý dětský koutek. V prvním a druhém patře penzionu jsou ubytovací prostory s celkovou kapacitou až 31 lůžek ve dvou až čtyřlůžkových pokojích. Klidné prostředí penzionu je vhodné k pořádání rodinných oslav, svateb, školení, tématických večerů a podobně.

PENZION U SKŘÍTKŮ ubytování v pensionu

Penzion nabízí ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením s WC a sprchovacím koutem. Pokoje mají šatnu, velkou předsíň a velké úložné prostory. Na každém pokoji je televize a wifi připojení. Součástí některých pokojů je obytná terasa a převážná část pokojů má nasměrován výhled přímo na vodní hladinu přehrady, lesy a kopce.

Gastronomie

Stravování si ubytovaní zajišťují sami. Mají k dispozici velkou kuchyni i jídelnu v přízemí objektu s veškerým zázemím pro přípravu pokrmů. Nejbližší restaurace je vzdálena cca 700 m.

Okolí pensionu a Horní Bečva

Blízké okolí je protkáno sítí turistických tras a cyklotras. Při svých toulkách můžete obdivovat typicky valašskou krajinu s loukami, vzrostlými lesy a s roztroušenými valašskými chalupami. Určitě nelze opomenout nejznámější symbol Beskyd - mýty opředenou horu Radhošť s blízkými Pustevnami. V okolí penzionu mezi vyhledávaná místa patří pramen Rožnovské Bečvy přímo pod vrcholem hory Vysoká. Na své si přijdou milovníci hub a sběrači borůvek, malin a ostružin. Osvěžit a koupat se můžete v přehradě, na jejímž břehu penzion stojí. Na zapůjčených loďkách lze provozovat i vodní sporty. Přehrada je také rybářským rájem, řeka Bečva je mezi rybáři známa jako pstruhová řeka. Pro milovníky golfu je mezi Rožnovem pod Radhoštěm a Dolní Bečvou k dispozici Valašský golfový klub s 9 jamkovým hřištěm, klubovnou a zázemím. V zimním období ocení lyžaři nedaleký Ski areál Rališka, kde se kromě sjezdovek nachází také lyžařská škola a půjčovna lyží.

Rezervovat ubytování v PENZION U SKŘÍTKŮ - Horní Bečva

Nejbližší ubytování v Horní Bečvě a okolí

Ubytování Horní Bečva

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah