PENZION NAD JEZEREM - Pavlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Nad jezerem nabízí pohodlné ubytování v Pavlově s nejkrásnějším výhledem.

Penzion je v provozu celoročně a je vhodný nejenom pro rodiny s dětmi, ale i páry nebo skupiny přátel. Od podzimu až do jara je vhodný i pro firemní teambuilding s neomezenou degustací ve vinném sklepě hned u penzionu.

Areál Penzionu Nad jezerem zahrnuje tři samostatné budovy 20 m nad sebou s kapacitou až 35 osob. V horní budově s balkónem se nachází Ap. 1, Ap. 2 a samostatná ložnice. V dolní budově s terasou se nachází gars. A, B, C, D a apartmán E s 2 ložnicemi.

V nejnižší budově je vinný sklep a nad ním prostorný apartmán.

Bezplatné parkoviště je u každé budovy (cca 10-30 m od pokojů), Wifi internet zdarma v celém areálu včetně všech pokojů, Úschovna a půjčovna kol.

PENZION NAD JEZEREM ubytování v pensionu

Horní budova s balkónem

Do patra se vstupuje přes balkón z boku budovy. Na balkóně je posezení s výhledem na vodu. Pro více osob slouží altánek s posezením. K dispozici je ohniště a grily včetně vybavení. Uzamykatelná kolárna je hned u budovy.

Apartmán 1

Prostorný pokoj (24m2) s manželskou postelí a jako přistýlka slouží pohodlný rozkládací gauč až pro 2 osoby. Koupelna s vanou, umyvadlem a wc. Plně vybavená kuchyně s nádobím a spotřebiči (lednice s mrazákem, dvouplotýnkový vařič, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, ...) LCD TV, elektrické topení, nejenom wifi internet, ale i připojení přes kabel.

Apartmán 2

Pokoj (19m2) s dvoulůžkem a patrovou postelí vhodnou spíš pro děti, ale vyspí se tam bez větších problémů i dospělí (2 přistýlky) Koupelna se sprchou, umyvadlem a wc. Plně vybavený kuchyňský kout s nádobím a spotřebiči (lednice s mrazákem, dvouplotýnkový vařič, rychlovarná konvice, ...) LCD TV, elektrické topení.

Ložnice

Menší samostatný pokoj (7m2) s manželskou postelí, stolem, skříní, elektrickým topením. Vlastní wc s umyvadlem (bez sprchy). Rychlovarná konvice. Mikrovlnná trouba před pokojem. Ideální pokoj pro skupiny s apartmánem 1 nebo 2 (vzdálenost 2 m).

Dolní budova

Všechny pokoje jsou plně vybavené a mají vlastní vchod přímo z terasy, kde před každým pokojem je posezení s nádherným výhledem na vodu a yacht club. Kola je možno uzamknout v kolárně (kovová klec cca 5-15m od pokojů). K posezení lze využít i pergolu s posezením nebo terasu nad vinným sklepem a posezení před vinným sklepem. K dispozici je ohniště a grily včetně vybavení.

Gars. A

Prostorný pokoj (19m2) s dvoulůžkem a rozkládacím křeslem (1 přistýlka). Koupelna se sprchou, umyvadlem a wc. Plně vybavený kuchyňský kout s nádobím a spotřebiči (lednice a mrazákem, mikrovlnná trouba, dvouplotýnkový vařič, rychlovarná konvice...) LCD TV, podlahové topení, krb, přímotop.

Gars. B, C, D

Pokoj (16m2) s dvoulůžkem a patrovou postelí pro dospělé (2 přistýlky) Koupelna se sprchou, umyvadlem a wc. Plně vybavený kuchyňský kout s nádobím a spotřebiči (lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, dvouplotýnkový vařič, rychlovarná konvice...) LCD TV, elektrické topení.

Apartmán E

Apartmán s 2 menšími neprůchozími ložnicemi pro celkem 4 osoby, hlavní místnost kde je plně vybavená kuchyně s nádobím a spotřebiči (lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, dvouplotýnkový vařič, rychlovarná konvice...), LCD TV, elektrické topení, menší posezení Koupelna se sprchou a umyvadlem a zvlášť wc s umyvadlem. Postele mohou být buď oddělené nebo spojené jako manželská postel.

Okolí pensionu a Pavlov

Pavlov

Obec Pavlov, jenž je nejvyhledávanějším turistickým místem Jižní Moravy leží na východním úpatí nejvyššího vrcholu Pálavy Děvína (550 m n. m.) Proslavilo ho především víno, památky, archeologie, nádherná příroda, cykloturistika, rybaření, jachtaři a příznivci dalších vodních sportů. Už v 15. století byl Pavlov největší vinařskou obcí mikulovského panství. O bohatství zdejších vinařů svědčí nejlépe výstavné vinné sklepy s barokními štíty. O tom, že zdejší vinařská tradice je dodnes velmi živá, se můžete přesvědčit i ve zdejší vinotéce, která byla nedávno otevřena v budově obecního úřadu. Pro tyto a další důvody zde byly natáčeny filmy Bobule a Bobule 2.
K dalším zajímavým památkám patří řada selských gruntů na návsi, kostel sv. Barbory nebo barokní hřbitov. Nad obcí se vypíná asi nejznámější místní památka - zřícenina hradu Děvičky.
Pavlov se zapsal také do učebnic archeologie. Byla zde objevena velmi bohatá archeologická naleziště dokládající osídlení již od dob lovců mamutů. Vzhledem k bohatství nálezů nese kultura lovců mamutů z mladší doby kamenné vědecký název pavlovien. Od roku 2017 je otevřen zajímavý archeopark, který se nachází cca 150 m od našeho penzionu
V poslední době je Pavlov známý také díky zdejší přírodě a vodní rekreaci. Pavlov leží na území chráněné krajinné oblasti Pálava a v těsném sousedství třetí Novomlýnské nádrže. Díky přístavišti pod obcí dnes znají jméno obce jachtaři z celé republiky.

Rezervovat ubytování v PENZION NAD JEZEREM - Pavlov

Nejbližší ubytování v Pavlově a okolí

Ubytování Pavlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah