PÁLAVSKÉ APARTMÁNY - Pavlov

Více o apartmánu

Popis ubytování

Vítáme vás v novém krásném ubytování na jižní Moravě v chráněné krajiné rezervaci Pálava. Apartmány jsou v nomvém ubytovacím areálu přímo pod vrchem Pálava s výhledem na Mušovské jezero a kotviště jachet. Tato stavba je oceněna stavbou roku jihomoravského kraje a je zcela ojedinělá co se týče typu ubytování. Celé ubytování je plně klimatizované. K dispozici vlastní kolárna, parkovací místo před domem v oploceném areálu. Při větším množství hostů lze terasy propojit.

PÁLAVSKÉ APARTMÁNY ubytování v apartmánu

Apartmány jsou dvojího typu:

Krásný luxusní MEZONET (Dyje, Venuše, Pálava, Idea 8, 9, a 14) o dvou společných lůžkách, s plně vybavenou kuchyňskou linkou (mikrovlná trouba, skolkeramická deska, lednice, veškeré nádobí, dále LED televizor, koupelna, sprchový kout, velká slunná terasa s elektricky výsuvnou markýzou, (pouze na apartmánu Dyje, Venuše, Pálava)

Rodinný femily o oddělenou ložnicí a velkým obývacím pokojem s rozkládací sedačkou, výbava je totožná jako u předchozího typu.

Recepce

Při příjezdu volejte na tel. číslo a my Vás poté přijedeme ubytovat. Stálá recepce zde není, ubytováváme do 20:00 hodin.

Gastronomie

Apartmán je plně nadstandartně vybaven pro vlastní přípravu stravování, nebo můžete navštívit naši nově otevřenou restauraci v centru Pavlova (Restaurace-penzion Pálava, cca 5 minut pěší chůze).

Okolí apartmánu a Pavlov

Apartmány jsou v samém srdci pálavy. Všechny zajímavé lokality jsou kolem nás (cyklo stezky, vodní sporty, plavba parníkem, yachtclub, Lednicko-Valtický areál, Mikulov, Aquapark Aqualand Moravia, dále vhodné výlety do ZOO Brno, Moravský kras, sjezdovka Němčičky.

Rezervovat ubytování v PÁLAVSKÉ APARTMÁNY - Pavlov

Nejbližší ubytování v Pavlově a okolí

Ubytování Pavlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah