APARTMÁNY DAUN - Znojmo

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Atraktivní bytový Apartmán Daun je příjemné ubytování ve zrekonstruovaném Paláci Daun na největším historickém náměstí malebného a vinařského města Znojma.

Nově zrekonstruované, prostorné, světlé a útulné apartmány nabízejí všechen potřebný komfort. V areálu můžete bezplatně parkovat, případně si i uschovat kola.

V Paláci Daun je v provozu i fitness, indoor cycling, manikúra, pedikúra, kosmetika, kadeřnictví, solárium a prodlužování řas. Hned vedle domu je několik restaurací.

APARTMÁNY DAUN ubytování v apartmánu

Palác Daun je po rekonstrukci, prostorné apartmány - byty jsou plně vybavené, vysoká americká postel BONSPRING, najdete zde posezení, plochou TV, některé pokoje mají SMART TV, bezplatné wifi, kuchyňský kout s mikrovlnkou, toustovačem, lednicí, kávovarem, varnou konvicí, káva, čaj, cukr, sůl, skleničky, šálky, hrníčky, misky, talíře a příbory, na pokojích je WC a koupelna s masážní vanou, prostorovou vanou nebo sprchou, fén, hygienické potřeby, ručník, osuška, župan.

Recepce

Denně 7:30 - 21:00.

Gastronomie

DO 20TI METRŮ 3 RESTAURACE

Okolí apartmánu a Znojmo

V okruhu několika desítek metrů najdete největší atraktivity Znojma – Znojemské podzemí, Radniční věž, Románskou rotundu sv. Kateřiny, Kostel sv. Mikuláše, Znojemský hrad, aj. Palác Daun je rovněž vstupní branou pro pěší turistiku a cykloturistiku národním parkem Podyjí a údolím řeky Dyje. Na vlakové a autobusové nádraží dojdete za 7 minut.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY DAUN - Znojmo

Nejbližší ubytování ve Znojmě a okolí

Ubytování Znojmo

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah