PENZION KAPLANKA - Znojmo

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Hledáte-li ubytování v samém srdci historického centra města Znojma s nejkrásnějším výhledem do údolí řeky Dyje, zavítejte do penzionu Kaplanka. Uprostřed křivolakých středověkých uliček na hranici Národního parku Podyjí se nachází penzion vybudovaný z domů pocházejících z poloviny 15. století, který přímo dýchá neopakovatelnou atmosférou.

Penzion Kaplanka nabízí dvoulůžkové třílůžkové pokoje. Můžete si vybrat také některý z apartmánů (čtyřlůžkový a šestilůžkový) odkud se Vám nabízí překrásný výhled na Národní park Podyjí či perly historického jádra města Znojma.

Odreagování najdete v přilehlé zahradě u přírodního jezírka, při posezení v altánku přímo na hradebním ochoze či v odpočinkové zóně s možností grilování. Díky své jedinečné poloze je Penzion Kaplanka vhodným místem pro trávení aktivní dovolené s rodinou stejně jako romantického víkendu ve dvou.

PENZION KAPLANKA ubytování v pensionu

Nabízíme několik druhů pokojů

Gastronomie

Našim hostům nabízíme snídaně. K ochutnávce znojemských vín nebo k příležitosti oslav mohou hosté i návštěvníci využít naši vinárnu. Cyklisté mohou uschovat svá kola v jedné ze dvou koláren, řidičům nabízíme možnost bezpečného parkování na našem parkovišti.

Rezervovat ubytování v PENZION KAPLANKA - Znojmo

Nejbližší ubytování ve Znojmě a okolí

Ubytování Znojmo

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah