PENZION U MIKULÁŠE - Znojmo

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Mikuláše se nachází v historickém centru Znojma, v městské památkové rezervaci, na hranicích Národního parku Podyjí. Samotný Penzion U Mikuláše je tak trochu výjimkou mezi ubytovacími zařízeními ve Znojmě v tom smyslu, že nabízí zcela netradiční souznění s pradávnou historií města. Měšťanský dům byl postaven po roce 1550 a přestavěn v 1. pol. 19. století. Penzion stojí v historickém centru Znojma v Městské památkové rezervaci, na hranicích Národního parku Podyjí. Pokoje jsou vybaveny historickým nábytkem. Ubytování nabízí v apartmánu a ve dvou a třílůžkových pokojích se sociálním zařízením. Hostům je k dispozici recepce, kavárna, vinotéka, společenská místnost, kuchyňka a terasa s výhledem do NP Podyjí. V kavárně "U Rolanda" podáváme snídaně. Pro cyklisty je připravena úschovna i půjčovna kol a informační materiál o cyklistických stezkách zdarma. Penzion "U Mikuláše" má vlastní uzamykatelná parkovací místa zdarma. Internet (WIFI) zdarma.

Penzion U Mikuláše se může pochlubit panoramatickou terasou s výhledem na historické centrum Znojma a NP Podyjí. Národní park Podyjí je vzdálen 1000m. Hosté mohou využít společnou kuchyňku nebo vyrazit do některé z mnoha restaurací v okolí. Na místě je k dispozici také kavárna a vinárna. Na panoramatické terase najdete ideální místo k odpočinku po náročném dni. Pakování ZDARMA.

PENZION U MIKULÁŠE ubytování v pensionu

Kapacita penzionu je 17 lůžek a 8 přistýlek. Elegantní pokoje s výhledem na historické centrum Znojma, posezením a vlastní koupelnou. Vybavení pokojů výhled na památky, posezení, dřevěná podlaha, skříň, sprcha, toaleta, koupelna. Zdarma! Bezdrátové internetové připojení je dostupné zdarma. Dětská postýlka + lůžkoviny pro dítě do 3 let zdarma Dítě do 4 let bez nároku na lůžko, zdarma Domácí zvíře 100 Kč / den.

Recepce

Informujte prosím Penzion U Mikuláše o čase příjezdu předem. Recepce od 8.00 do 21.00

Gastronomie

V penzionu U Mikuláše Vám připravíme snídani.

Okolí pensionu a Znojmo

Penzion stojí v historickém centru Znojma v Městské památkové rezervaci, na hranicích Národního parku Podyjí. Penzion v těsné blízkosti slavných historických památek. Klidná lokalita.

Rezervovat ubytování v PENZION U MIKULÁŠE - Znojmo

Nejbližší ubytování ve Znojmě a okolí

Ubytování Znojmo

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah