PENSION VYHLÍDKA ČESKÝ KRUMLOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Příjemné ubytování s vyhlídkou na historické centrum Český Krumlov, v blízkosti historického centra. K dispozici je taktéž apartmán s vlastní kuchyňkou v přízemí rodinném domku s nádherným výhledem na centrum. V ceně pobytu je i parkování pro osobní automobil na parkovišti u penzionu, Wi-Fi a snídaně (kromě apartmánu s vlastní kuchyňkou). Pension nabízí příjemné rodinné prostředí. Ubytování se nachází 15 minut chůze od historického centra i od autobusového nádraží, v klidné zahradní čtvrti a nabízí příjemnou atmosféru, vhodnou pro Váš zasloužený odpočinek. Hostům je k dispozici posezení na balkóně s nádherným, jak již název pensionu napovídá, výhledem na historické centrum města. Pension se nachází na úpatí Křížové hory, na jehož vrcholu se nachází zrekonstruovaný kostelík, odkud je možné shlédnout celé město. Celý penzion je nekuřácký, kouření je možné venku na společné terase či na balkónu. Těšíme se na Vaši návštěvu. Více informací na

Pension se nachází nad historickým Českým Krumlovem, ve vzdálenosti 15 minut pěší chůze od náměstí, ale i od autobusového nádraží. Pokoje pensionu nabízejí domácké prostředí, většina pokojů má svůj vlastní balkón, terasu, anebo je možné využít společné terasy.

Personál Vám rád poradí kam na výlety či do restaurace.

PENSION VYHLÍDKA ČESKÝ KRUMLOV ubytování v pensionu

Pension svým hostům nabízí příjemně zařízené pokoje s vlastní sprchou, WC a vysoušečem vlasů, každý pokoj je vybaven i malou chladničkou.

Součástí každého pokoje je manželská postel a případě pak další oddělené lůžko.

Recepce

Obvyklá doba příjezdu je od 14:00 do 18:00 hodin. Při pozdějším příjezdu je možné - PO DOMLUVĚ S PENZIONEM- využít kódovaného boxu na klíče, ke kterému klient obdrží číselný PIN, díky kterému může vykonat samostatný check-in bez asistence recepční.

Gastronomie

V ceně pobytu všech pokojů je zahrnuta snídaně. V ceně apartmánů NENÍ snídaně zahrnuta, apartmány však disponují vlastní kuchyňkou, kde je možné si pokrmy připravit.

Rezervovat ubytování v PENSION VYHLÍDKA ČESKÝ KRUMLOV

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah