PENZION TILIA - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Přijměte pozvání do penzionu TILIA v Křížové ulici č. 82 v Českém Krumlově, který byl v roce 2005 kompletně rekonstruován. Nachází se 5 minut chůze od náměstí, stejně jako od autobusového nádraží. Penzion je v provozu celoročně, má vlastní uzamykatelné parkoviště, které je pro hosty zdarma. Nabízíme výborné snídaně, posezení v zeleni před penzionem, kde si mohou v klidu hrát Vaše děti.
Cyklistům nabízíme zdarma úschovu jejich kol, motorkářům možnost uzamknout motorky pod přístřeškem.

Vybavení pokojů je na vysoké úrovni, každý z pokojů má vlastní sociální zařízení, ve všech pokojích je TV, lednice, fén a internetové připojení WIFI zdarma. Některé pokoje mají výhled na Českokrumlovský zámek. Penzion je nekuřácký.

PENZION TILIA ubytování v pensionu

Vybavení pokojů je na vysoké úrovni, každý z pokojů má vlastní sociální zařízení, ve všech pokojích je TV, lednice, fén a internetové připojení WIFI zdarma. Některé pokoje mají výhled na Českokrumlovský zámek. Penzion je nekuřácký.

Okolí pensionu a Český Krumlov

Kromě hlavních dominant Českého Krumlova – zámku, barokního divadla, Egon Schiele Art Centr, otáčivého hlediště a dalších, můžeme našim hostům zabezpečit zapůjčení lodí, kajaků a raftů, kola a cyklistické vybavení. Nedaleko od penzionu se nachází jezdecký klub, zážitkem je také plavba po Vltavě na voru centrem Č. Krumlova. Mnohé další tipy na výlety a akce ve městě i blízkém okolí Vám rádi nabídneme přímo na místě.

Rezervovat ubytování v PENZION TILIA - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah