DŮM U ZVONU - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmánový Dům u Zvonu se nachází v klidné části centra Českého Krumlova, v nové budově citlivě stylizované a zasazené do tohoto historického místa. Nabízíme Vám celkem 6 apartmánů, 5 dvoulůžkových a 1 čtyřlůžkový (se 2 ložnicemi). Každý z nich je vybaven vlastním socialním zařízením, televizí a plně vybavenou kuchyňkou. Parkovné je zahrnuto v ceně ubytování.

Apartma Dům U Zvonu se nachází v klidné části historického centra Českého Krumlova. Nabízíme Vám celkem 6 apartmánů, 5 dvoulůžkových a 1 čtyřlůžkový (se 2 ložnicemi). Každý z nich je vybaven vlastním socialním zařízením, televizí a plně vybavenou kuchyňkou. Jeden dvoulůžkový apartmán umístěný v přízemí je bezbariérově upraven. Věříme, že se Vám v našem novém ubytování bude líbit nejen díky stylovému a pohodlnému zařízení interiérů, ale také díky klidnému prostředí, ve kterém se nachází. Za domem je terasa vhodná k venkovnímu posezení, přístupná všem hostům. Parkovné je zahrnuto v ceně ubytování. Domácí mazlíčci jsou bez poplatku. Dětská postýlka je k dispozici na požádání, také bez poplatku. Nabízíme Vám hotelový odvoz z a na vlakové či autobusové nádraží, zdarma. Dále je zde možnost využití sauny v partnerském hotelu Seneca, Soukenická 41, též bez poplatku.

DŮM U ZVONU ubytování v apartmánu

V přízemí je to studio pro tělesně postižené s bezbariérovým přístupem do všech jeho částí včetně speciálně upravené a vybavené koupelny a toalety. Půdní studia s rozlehlým obývacím prostorem, oddělenou ložnicí a přístupem na terasu nad domem, je tu i jeden apartmán s dvěma oddělenými ložnicemi.

Recepce

Centrální recepce: Hotel Leonardo, Soukenická 33 8:00 - 12:00 13:00 - 18:00 Příjezdy pozdější 18. hodiny prosím hlašte předem.

Gastronomie

Možnost vlastního vaření. Pizzerie, kavárna, pivnice, cukrárna, bar a vinárna v dosahu. Po individuální dohodě a dle možností lze zajistit snídaně v partnerském hotelu Leonardo za poplatek 100Kč / osobu. Při dlouhodobém pobytu (3 a více dní snídaně zahrnuta v ceně).

Rezervovat ubytování v DŮM U ZVONU - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah