CHALUPA DOLNÍ MORAVA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Dolní Morava nabízí pohodlné ubytování na Dolní Moravě.

Chalupa Dolní Morava je nově postavena, má půdorys do „L“ a je rozdělena na dvě zcela samostatné části (poloviny). A – část západ a B – část jih. Pronajímá se každá část samostatně.

Ke každé chalupě je k dispozici parkování, z toho jedno kryté parkovací místo pro auto hned před chalupou. Příjezdová silnice k chalupě je i v zimě udržovaná.

Bohužel z bezpečnostních a hygienických důvodů je v celé chalupě ZÁKAZ KOUŘENÍ!

Můžete to sice „dohnat“ na zahradě, ale doporučuji zkuste inhalovat čistý horský vzduch.

Kvůli možným alergiím ostatních, není bohužel možné vzít s sebou zvířecí mazlíčky.

CHALUPA DOLNÍ MORAVA ubytování v chalupě

V každé části chalupy je vlastně patrový byt 120m2: 4 + kk + 2 WC + koupelna + SAUNA. Ve 3 ložnicích je 6 řádných lůžek + 2-4 lůžka na rozkládací pohovce v obýváku.

V přízemí vstupujeme do předsíně, kde jsou i prostory pro odložení lyží, snowboardů, či v létě kol a sušák na boty. Z chodby je přístupná koupelna s umyvadlem, WC, SAUNOU, vanou, pračkou. V koupelně je pro Váš komfort podlahové vytápění a privátní sauna jen pro Vás.

Přes chodbu se dostaneme do obývacího pokoje s LED SMART HD TV 121 cm se satelitním příjmem a přípojkou na INTERNET ZDARMA (kabelová zásuvka + WIFI v celé chatě). Dvě rozkládací sedačky, umožňují komfortní úpravu na dvoulůžko. Topení je elektrické plně automatické, nebo si můžete večery zpříjemnit neopakovatelnou atmosférou, kterou poskytují krbová kamna a v nich plápolající, praskající oheň a příjemně se linoucí teplo… no a se sklenkou vína…

V části obývacího pokoje je i kuchyň, kompletně vybavená pro 8 lidí. Je zde sklokermaická varná deska, trouba, lednička s mrazákem, mikrovlná trouba, kávovar, opékač topinek, nerezové hrnce a příbory, myčka….

Po schodech se dostaneme do podkroví, kde jsou 3 ložnice, každá pro 2 nocležníky, samozřejmě nechybí úložné prostory a další, tentokrát samostatné WC.

Okolí chalupy a Dolní Morava

Stezka v oblacích Dolní Morava – Bobová dráha – Single trails – Mamutíkův vodní svět – Lesní zážitkový park – Pískový Svět – Půjčovna kol, koloběžek, elektrokoloběžek – Segway – Lanové centrum – DiscGolfPark – PowerFun – Big swing – Horolezecká věž – Bowling – Golfový trenažér – Káry Berg – Tenisový kurt s umělým povrchem – Fotbalové hřiště – Cyklobus

Můžete navštívit světový unikát – stezka v oblacích Dolní Morava s dechberoucím výhledem.

Či využít turistické trasy vedoucí nádhernou neporušenou přírodou, cyklotrasy, navštívit pevnosti z 2. světové války, užít si sběru lesních plodů, procházek po lese, navštívit rozhledny – v okolí jich méme hned několik… Lanová dráha Sněžník je v provozu pro cyklisty a turisty, kteří se takto dostanou pohodlně na hřeben, kde se mohou vydat po některé ze značených cest do okolí Kralického Sněžníku či na jeho samotný vrchol.

Rezervovat ubytování v CHALUPA DOLNÍ MORAVA

Nejbližší ubytování v Dolní Moravě a okolí

Ubytování Dolní Morava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah