KRUMLOVSKÁ POHÁDKA - Český Krumlov

Více o hotelu

Popis ubytování

​Krumlovská pohádka, to je moderní, historické a designové ubytování v jednom přímo s historickém centru Českého Krumlova. Hotel Krumlovská pohádka však není jen stylové ubytování, ale také skvělá restaurace, kde vám nabídnou i vynikající výběrovou kávu a dezerty.
Hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích s vysokým standardem, které si prostě zamilujete.

KRUMLOVSKÁ POHÁDKA ubytování v hotelu

Všechny pokoje, které hotel nabízí jsou moderně a designově vybavené s ohledem na historickou povahu hotelu. Každý pokoj je vybaven trezorem, minibarem, televizí, setem na přípravu kávy a čaje, koupelnou s toaletou a luxusní kosmetikou.

Gastronomie

​S láskou, s úctou k surovinám a s chutí připravujeme pokrmy nejen pro naše hotelové hosty. Ochutnejte třeba poctivé burgery z čerstvých surovin. Mezi oblíbence patří naše sladké a slané vafle tradičních i netradičních chutí a kombinací.
Nejlepší sport je káva a dort! Dopřejte si, zasloužíte si to. Výběrová káva v kombinaci s našimi zákusky od naší cukrářky je ta správná kombinace právě pro Vás.

Okolí hotelu a Český Krumlov

Český Krumlov nabízí nespočet historických památek v centru města a jeho okolí, jehož dominantou  je hrad a zámek Český Krumlov, zámecká zahrada a vnitřní město. Samozřejmostí je i dostatek turistických  tras a cyklostezek.
Město Český Krumlov se nachází 25 km od krajského města České Budějovice.

Rezervovat ubytování v KRUMLOVSKÁ POHÁDKA - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah