HOTEL ŠVAMBERSKÝ DŮM - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Zažijte neopakovatelnou atmosféru středověkého Českého Krumlova a ubytujte se v autentickém gotickém hotelu Švamberský dům, který ovšem nabízí veškerý komfort 21. století.

Švamberský dům se nachází v těsné blízkosti hlavního českokrumlovského náměstí, v jednom z nejstarších dochovaných domů s gotickými rysy a středověkými freskami na fasádě.

Dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím se nacházejí v přízemí a v 1. patře hotelu. Na některých pokojích je možná přistýlka (za příplatek).
Chloubou našeho hotelu Švamberský dům jsou dva půdní apartmány. Velkoryse řešené prostory Vás uchvátí původními dochovanými středověkými krovy. Ubytování v našem apartmánu je tou správnou volbou, pokud chcete něco opravdu speciálního.

Parkování je v případě potřeby možno za příplatek na nedalekém parkovišti vzdáleném 10 min chůze za 250, - Kč/noc, příp. na městských parkovištích P1, P2, P3 (zvýhodněné parkovací karty lze zakoupit v Infocentru na náměstí).

HOTEL ŠVAMBERSKÝ DŮM ubytování v hotelu

Atypické, citlivě zrekonstruované pokoje a apartmány jsou vybaveny vlastní koupelnou a sociálním zařízením, některé nabízejí výhled na krumlovský zámek. Každý pokoj je unikátní.

Hostům hotelu je k dispozici vnitřní terasa s posezením.

Recepce

Klíč od pokoje bude připraven v bezpečnostní schránce, která je u vstupu do Švamberského domu. Kód bude zaslán před příjezdem. Recepce se nachází v sesterském hotelu Peregrin, Masná 139 (100 m) a je v provozu v dopoledních hodinách, poté jsme Vám k dispozici na telefonu.

Gastronomie

Snídaně formou bufetu jsou podávány v sesterském hotelu Peregrin, Masná 139 (100 m).

Rezervovat ubytování v HOTEL ŠVAMBERSKÝ DŮM - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah